ŽENE SU JOJ ZAVIDELE MISLEĆI DA U 6. DECENIJI IZGLEDA KAO DEVOJKA: Za muškarce je bila bomba, a onda je usledio OBRT

Evo kako bez fotošopa izgleda glumica u 6. deceniji za koju su svi mislili da je savršena.

Star look
Autor:
ŽENE SU JOJ ZAVIDELE MISLEĆI DA U 6. DECENIJI IZGLEDA KAO DEVOJKA: Za muškarce je bila bomba, a onda je usledio OBRT
Kako bez fotošopa izgleda glumica u 6. deceniji za koju su svi mislili da je savršena, Foto: RHTY/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dona Deriko ponosno gazi 6. deceniju, a svojim mladolikim izgledom ne prestaje da oduševljava javnost. Slike koje redovno dodaje na svom Instagramu dokaz je da ova žena s godinama izgleda sve bolje i mlađe.

Ženama je otrkila tajnu savršenog izgleda i način svoje ishrane i delilila savete, a onda su isplivale fotografije na kojima Dona ne liči na sebe.

Bez filtera, fotošopa i aplikacija za ulepšavanje, fotoreporteri stranih medija nedavno su je uslikali u sasvim običnoj šetnji. Ljudi prosto nisu mogli da veruju da je u pitanju Dona Deriko, koja na svom Instagram profilu izgleda brutalno.

Fotografije čuvene glumice dospele su do društvenih mreža, a kako prenose strani mediji, Dona Deriko izgleda u potpunosti neprepoznatljivo.

Razlika između njenih fotografija na Instagramu, i onih koje uslikaju fotreporteri je, i te kako primetna, a Dona Deriko ne može da sakrije činjenicu da je za njen fizički izgled na društvenim mrežama u 56. godini ipak zadužen fotošop.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Mislim da je kritikovanje žena na osnovu njihovih godina nepravedno. Muškarci se ne suočavaju sa istim ispitivanjem, a mislim da se ni njima to ne bi dopalo. Nažalost, znam da to neće nestati jer je to deo naše kulture.", rekla je Dona jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs