NAJBOLJI FRAJER EVROPE JE PLJUNUTA BISENIJA GAVRILOVIĆ IZ "PRODIČNOG BLAGA" Šiške, bob frizura - sličnost je neverovatna

Poznatog pevača koji važi za najbolje frajera Evrope zbog izgleda porede za Bisenijom Gavrilović koji Vesna Trivalić glumi u seriji "Porodično blago".

Star look
22:51h Autor:
NAJBOLJI FRAJER EVROPE JE PLJUNUTA BISENIJA GAVRILOVIĆ IZ "PRODIČNOG BLAGA" Šiške, bob frizura - sličnost je neverovatna
Najboljeg frajera Evrope zbog izgleda porede sa Bisenijom Gavrilović, Foto: Printscreen/youtube

Nakon što je 2021. sa grupom Maneksin pobedio na Evrosongu, Damiano David osvojio je veliki broj dama ali i titulu najboljeg frajera Evrope kako su ga mnogi proglasili.

Damiano David važi za jednog od najpoželjnijih miškaraca
Damiano David važi za jednog od najpoželjnijih miškaraca foto: Profimedia/editorial images

Svojim ponašanjem, ali i provoktivnim oblačenjem privlači pažnju, a njegov stajling je često tema medija. Baš tako bilo je i ovaj put. Naime, popularni Italijan pokazao je novi imidž zbog kojeg su ga uporedili ni manje, ni više nego sa Bisenijom Gavrilović iz domaće serije "Porodično blago".

Nakon što se na interneru pojavila fotografija Damijana sa novom bob frizurom i šiškama, dok pozira u kariranom blejzeru sa šminkom na licu, korisnici Tvitera počeli su muzičara da porede sa čuvenom Bisenijom.

Damiana porede sa Bisenijom iz serije Porodično Blago
Damiana porede sa Bisenijom iz serije Porodično Blago foto: Prinstcreen/youtube

"Bisa u izlasku", "Bisenija propo", samo su neku od komentara na račun novog izgleda Damijana Davida. Bilo je i onih koji su da uporedili sa Sarom Jo, a još fotografije kojim je ovaj frajer privukao pažnju sveta pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 11 Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs