Pogledajte

Lindzi Lohan sa sestrom na egzotičnom putovanju brodom! (FOTO)

U različitim bikinijima, sa osmehom na licu i napućenim usanama, mlada glumica je pozirala i svakodnevno slala tople pozdrve svojim pratiocima na društvenoj mreži
Star look
18:14h Autor:
Lindzi Lohan sa sestrom na egzotičnom putovanju brodom! (FOTO)
Foto: Instagram / Lindsay Lohan

Dvadeset osmogodišnja glumica Lindzi Lohan na svom Instagram profilu podelila je niz fotografija sa svog egzotičnog putovanja.

Uglavnom dominiraju skoro nezaobilazni selfiji, kako sa palube broda, tako i iz unutrašnjosti luksuzne sobe.

Komentarima koje je stavila uz fotke, Lindzi je pokazala svoje oduševljenje morem, vodom i sunčanjem.

U različitim bikinijima, sa osmehom na licu i napućenim usanama, mlada glumica je pozirala i svakodnevno slala tople pozdrve svojim pratiocima na društvenoj mreži. Na putovanju joj društvo pravi mlađa sestra, Ali Lohan.

Međutim, koliko god se trudila da povrati ugled "fine devojke", teško da može da izbriše sve one godine pijančenja, drogiranja, noćnih provoda, koje su vidno ostavile traga na njen izgled.

Lohan, koja je postala poznata još kao dete ulogom u filmu Zamka za roditelje, a potom u tinejdžerskoj komediji Loše devojke, svoj imidž uništila je serijom hapšenja, izlazaka pred sud, odlascima na odvikavanje i u zatvor što su mediji pratili do najsitnijih detalja.

Podsetimo, u intervjuu u emisiji kod Opre Vinfri, prošle godine nakon izlaska iz klinike za lečenje zavisnosti, američka glumica priznala je da nije odmah shvatila da ima problem i da se često stidi, i da oseća tonu krivice zbog stalnih posrtanja, svađa u javnosti sa porodicom i sukoba sa zakonom.

"Ja sam sebi najgori neprijatelj. Znam to i priznajem", dodala je Lindzi u tadašnjem intervjuu.

Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lindzi Lohan