Svestrani

Đokovići se vratili u Srbiju: Novak snima film u Beogradu?

U ovom filmu će komentarisati prelomne životne trenutke o kojima nikada nije govorio, kao i sve detalje vezane za njegove teniske početke, prvu ljubav i porodicu, priča dobro obavešteni izvor
Šuška se
01:48h Autor:
Foto: Facebook / Novak Đoković

Novopečeni bračni par Novak i Jelena Đoković nakon medenog meseca koji su proveli u Grčkoj, vratili su se u Beograd, odakle su se preko Fejsbuka zahvalili svima na lepim željama povodom sklapanja braka.

 

"Gđa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda! Hvala vam svima na prelepim željama. Poslednjih nekoliko nedelja su bile najlepše u našim životima, a sada sa novom energijom krećemo u nove izazove", napisao je Nole na svom Fejsbuku.

 

Novak i Jelena su donirali novac crkvi u kojoj su se venčali. OVDE saznajte više o tome.

 

Jedan od razloga njihovog dolaska u srpsku prestonicu je i snimanje dokumentarnog filma o njegovom životu koji želi da uradi poznata strana producentska kuća. Naime, Novak će u naredna tri dana sa celom ekipom obići svoju osnovnu školu, kraj u kom je živeo, teren na kom je napravio prve teniske korake, kao i mnoga mesta u Beogradu za koje ga vezuju lepe uspomene.

 

Za razliku od građanskog, crkvenom venčanju Đokovića su prisustvovali samo roditelji i kumovi. Više o tome pročitajte OVDE.

 

"Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju. U ovom filmu će komentarisati prelomne životne trenutke o kojima nikada nije govorio, kao i sve detalje vezane za njegove teniske početke, prvu ljubav i porodicu", priča za Alo dobro obavešteni izvor.

 

Jelena Đoković je dok je studirala radila kao promoterka, a više o tome saznajte OVDE.

 

On takođe dodaje da se Novak mesecima putem mejla dogovarao sa rediteljima koje teme će ići kojim redosledom i koja mesta u Beogradu će morati da budu obezbeđena.

 

"Novak je insistirao da sve bude odrađeno na vrhunskom nivou, kao i da nakon svakog snimljenog seta pogleda materijal i ako treba sugeriše šta treba da se promeni i doda. Radi se o svetski poznatim rediteljima, tako da svi veruju da će dati svoj maksimum da sve bude na vrhunskom nivou. Cela ekipa je već nekoliko dana u Srbiji i unajmila je čak neke od naših ljudi za posebne efekte koje nisu mogli da donesu", dodaje izvor.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...