Preporod

KADA SE PRVI PUT OŽENIO, NJEGOVA SADAŠNJA DEVOJKA IMALA JE 2 GODINE: Ovo je žena koju je ostavio zbog fatalne Kubanke

Pre deset godina Dejvid Geta je bio prosek, a onda je našao 24 godine mlađu devojku i preporodio se

Star look
Autor:
KADA SE PRVI PUT OŽENIO, NJEGOVA SADAŠNJA DEVOJKA IMALA JE 2 GODINE: Ovo je žena koju je ostavio zbog fatalne Kubanke
Foto: Profimedia

Dejvid Geta (54) nikad nije bio neki lepotan, ali sada je uspeo da postigne "maksimu", kada je izgled u pitanju.

Dok njegova muzika osvaja sve moguće nagrade, francuski di-džej Dejvid Geta dane provodi na plaži sa novom devojkom Džesikom.

Ljudi ne mogu da se načude njegovom dobrom izgledu. Ali jedno je jasno - pored njega je žena koja pozitivno utiče na njegov životni stil.

Pre 24 godine mlađe Džesike Ledon (30), Dejvid Geta je bio u braku sa Keti Getom (55), sa kojom je dobio dvoje dece: Tima i Endži.

Keti se povukla iz javnosti onaj momenat kada su se razveli. Pričalo se da je Dejvid prvo našao 22 godine mlađu Džesiku, a potom da je ostavio Keti.

S obzirom da je Dejvid bukvalno odrastao i izgradio karijeru pored svoje supruge, mnogi su stali na njenu stranu onaj momenat kada se par razveo.

Keti se nikad nije eksponirala, a pored Dejvda se pojavljivala samo na važnim događajima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Čim je našao novu devojku, još pri tome i mlađu, Dejvid je sasvim promenio imidž. Dugu kosu je ošišao, počeo je da diže tegove i značajno je dobio na mišićnoj masi.

"Preporod," reći će mnogi, a Dejvid samo navodi da se zaljubio u mladu Džesiku koja obožava zdrav način života, vežbanje i odmor na plaži.

Dejvid Geta
foto: Profimedia

Dejvid je u intervju za Ask Men 2017. godine objasnio i kako uspeva da nađe vremena za vežbanje i pored velikog broja obaveza.

"Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem sa poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po žurkama", rekao je Geta.

Dejvid Geta
foto: Profimedia

"Moj je cilj telesna rekompozicija. To znači da želim da zadržim svoju težinu, a da masnoće zamenim mišićnom masom. Ne pokušavam da postanem krupan, samo želim da budem jači i da imam definisane mišiće".

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs