POGLEDAJTE

MALO KO ZNA DA JE OVA FATALNA CRNKA SESTRA SEKE ALEKSIĆ: I ona se bavi pevanjem i godinama je na estradi! (FOTO)

O njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu

Star look
Autor:
MALO KO ZNA DA JE OVA FATALNA CRNKA SESTRA SEKE ALEKSIĆ: I ona se bavi pevanjem i godinama je na estradi! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Seka Aleksić, jedna je od naših najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, ali i jedna od retkih koja je svoj privatni život uspela da sačuva samo za sebe.

Malo je poznato da popularna pevačica ima staiju sestru Ajselu Malkić, koja se takođe bavi pevanjem i živi u Bosni.

Sestra Seke Aleksić rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo, prenosi "Stori".

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvezda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Sestra Seke Aleksić ipak ne potencira srodstvo sa našom folk zvezdom, ali ljudi često ne mogu da veruju kada za to saznaju. Da li u tome potpomaže njihova fizička sličnost ili nedostatak iste, procenite sami, ali pored istog zanimanja koje su odabrale mnogi se slažu da su i druge zajedničke osobine Ajsele i Seke neporecive.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs