ZALUDELA SVET

PRAVA ŽENA IMA CELULIT I VIŠAK KILOGRAMA: Kada ona uđe u prostoriju, mršavice padaju u drugi plan! (FOTO)

Ona je uspela da pomeri modne granice i pokori svet svojim stavom, energijom i lepotom

Star look
10:26h Autor:
PRAVA ŽENA IMA CELULIT I VIŠAK KILOGRAMA: Kada ona uđe u prostoriju, mršavice padaju u drugi plan! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagrm / lucija_lugomer_official

U moru devojaka koje više liče na plastične lutke nego na živa bića, Lucija je pravo osveženja. Ona je dokaz da žena i sa kojim kilogramom viška može da izgleda prelepo i da puca od samopuzdanja. Ona je uspela da pomeri modne granice i pokori svet svojim stavom, energijom i lepotom. Šalje jasnu poruku svima, prava žena nije savršena i to je potpuno u redu!

Lucija Lugomer je plus sajz model iz Hrvatske koja je uspela da se probije i na svetsko tržište, a njena fotografija osvanula i u prestižnom magazinu Vogue.

Zvanično je da su već neko vreme obline u modi, a sve učestalije angažovanje"plus size" manekenki u kampanjama top brednova i brojne influenserke nam to i potrvđuju.

Ova devojka iz Hrvatskse je zahvaljujući svom stavu i porukama koje šalje osvojila srca velikog broja ljudi i postala prava zvezda Instagrama.

Ona je ovih dana na Kornatima u Dalmaciji, odakle je pratioce na Instagramu pozdravila fotografijom u kupaćem kostimu. Sudeći po broju lajkova, ta slika bi mogla da obori rekord na njenom profilu koji prati 145 hiljada ljudi.

Plus sajz manekenka je pozirala u atraktivnom modelu kupaćeg kostima, ukrašenog belim tačkama, preko kojeg je obukla laganu belu košulju. Da lepota nije samo vitka linija, jasno se vidi na ovoj fotografiji. Potvrđuju to i komentari: "Prekrasna damo", "Vau", "Baš vam zavidim, sve vam lepo stoji", "Lucija, veoma si lepa i zgodna".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs