LEPOTA

BUKVALNO SAM SPREMNA DA POJEDEM GO**O AKO TREBA, SAMO DA OSTANEM MLADOLIKA: Evo kako izgleda pravo lice Kim Kardašijan!

Kim Kardašijan pokazala je lice bez šminke i filtera pa napokon imamo priliku videti kako izgleda pre nego što se 'sredi' u fotošopu.

Star look
Autor:
BUKVALNO SAM SPREMNA DA POJEDEM GO**O AKO TREBA, SAMO DA OSTANEM MLADOLIKA: Evo kako izgleda pravo lice Kim Kardašijan!
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan konačno se odlučila na (za nju) velik korak i pokazala lice bez šminke i filtera.

Dobro je poznato da se slavna Kim, ali i njene sestre obožavaju fotošop te da brojne fotografije obrađuju pre nego ih objave. Zbog toga su neretko meta ismevanja.

Najpoznatiju članicu klana Kardašijan Džener gotovo nikad nemamo priliku videti u pravom svetlu, osim eventualno na paparaco fotografijama koje su retko kad snimljene izbliza, a čak su i snimke iz njenog novog rijalitija, na kojima se čini da nema šminku, provučene kroz filtere kako bi se sakrile nesavršenosti.

Kim je sad na svom profilu na Instagramu, gde je prati 318 miliona ljudi, objavila snimak na kojoj nema ni trunke šminke i na kojoj je pokazala kako izgleda njen tretman kod kozmetičarke.

Nakon što je skinula šminku i umila lice te se prepustila veštim rukama žene koja brine o njenoj koži, Kim je napokon dopustila svojim pratiocima da joj vide lice onakvo kakvo zaista jeste, a dobro se vidi da nije ni blizu tako savršeno kakvim ga na društvenim mrežama pokušava pokazati te da i ona baš kao i svaka žena ima 'nesavršenosti' poput mrljica, borica ili akni na licu.

Podsećamo, Kim je nedavno šokirala ceo svet kad je jednom izjavom pokazala koliko je daleko spremna ići da bi zaustavila godine i zadržala mladalački izgled bez bora.

'Pokušaću sve. Kada biste mi rekli da bukvalno moram jesti go*na svakoga dana i da ću zato izgledati mlađe, možda bih to i uradila', našalila se Kim, no mnogi je nisu shvatili baš tako i počeli su je prozivati na društvenim mrežama.

'Zašto imam osećaj da je to već napravila?', 'Ovo je poremećeno', 'Kim, volimo te, ali zašto govoriš takve stvari?', 'Ona svojim izjavama uništava mentalno zdravlje mladih devojaka', 'Kao da joj nisu dovoljne sve operacije', glase samo neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs