Zanimljivo

One imaju najveće grudi u Holivudu: Muškarci ne mogu da im odole! (FOTO)

Kristina Hendriks se žali da joj paparaci ne daju mira zbog njenih velikih grudi, dok su Keti Peri i Salmi Hajek očigledno uslišene molitve da imaju bujni dekolte
Star look
18:18h Autor:
One imaju najveće grudi u Holivudu: Muškarci ne mogu da im odole! (FOTO)
Foto: AP

Njihovim grudima žene zavide, a muškarci ne mogu da skinu pogled sa njih. I to sa razlogom!

Kristina Hendriks

Ova glumica se proslavila brojnim ulogama, ali je popularnost najviše stekla zbog svojih velikih grudi. Iako joj mnogi to navode kao najveći adut, ona se ipak žali na njih jer joj paparaci ne daju mira.

Sofija Vergara

Sofija nikada nije zažalila što ima velike grudi i oduvek ih ponosno ističe. Kada su je jednom prilikom upitali da li se više zabavljaju brinete ili plavuše, Sofija je kroz šalu rekla da se "najbolje zabavljaju devojke s velikim grudima".

Kojim poznatim damama su smetale velike grudi pa su ih smanjile saznajte OVDE.

Keti Peri

Mnoge je osvojila svojim glasom, ali ova pevačica je i vlasnica bujnih grudi s kojih mnogi ne mogu da skinu pogled.

"Kad sam imala 11 godina, počela sam da se molim Bogu da mi da velike grudi. Bog je ostvario moju želju, pa je čak i preterao, toliko da sam u jednom trenutku viknula: "Molim te, Bože, stani, ne vidim svoja stopala", rekla je Keti jednom prilikom.

Salma Hajek

"Moja porodica je išla u crkvu Sveca čudotvorca. Ja sam tamo stavila ruke u svetu vodicu i pomislila: "Molim te, Isuse, daj mi velike grudi", izjavila je poznata glumica zbog čijih grudi luduju muškarci širom sveta. Čini se da je njena želja uslišena.

Kako da napravite maske za čvrste i lepe grudi pogledajte OVDE.

Maraja Keri

Ova zvezda se često trudi da istakne svoje obline, pa njeni fanovi često mogu da uživaju u izazovnim fotografijama koje poznata pevačica redovno objavljuje na Instagramu.

Kejt Apton

Kejt je poznata lepotica koja voli svoje telo i ponosno pokazuje obline. Ipak, svima se najviše sviđaju njene bujne grudi koje su je najviše i proslavile.

OVDE saznajte 9 razloga zbog kojih je dobro imati male grudi.

Keli Bruk

Keli je poznata po mnogo čemu, ali njene grudi bacaju senku na sve ostalo. U njenim grudima trenutno sme da uživa samo njen verenik Dejvid Mekintoš.

A kako da izaberete bikini za vaš tip grudi saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs