20 godina kasnije

BILA JE PRELEPA, OVAJ NJEN HIT SMO SVI OBOŽAVALI: Kako danas izgleda Vesna Pisarović? (FOTO, VIDEO)

Udala se i preselila, ali je uzgred i školovala svoj glas i sada se ponovo vratila na scenu.

Star look
Autor:
BILA JE PRELEPA, OVAJ NJEN HIT SMO SVI OBOŽAVALI: Kako danas izgleda Vesna Pisarović? (FOTO, VIDEO)
Vesna Pisarović, Foto: Printscreen Youtube / Ines Njiric

Pevačica Vesna Pisarović važila je za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu svojevremeno. Ona se proslavila brojnim hitovima, a dan danas se njene pesme preslušavaju na radiju, pusti se koja suza uz čašu dobrog vina i uživa u glasu koji ova pevačica ima.

Sigurno su jedne od najpopularnijih numera koje ova pevačica izvodi "Da znaš", "Dolje na koljena" kao i pesma koju "Sasvim sigurna" koju je ova pevačica izvela, predstavljajući Hrvatsku, na Pesmi Evrovizije u Talinu 2002. godine, ali ju je takda izvela na engleskom jeziku.

Ona se pre 9 godina udala udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru. Sa suprugom, scenaristom, živi u Berlinu.

Ona je istakla da nikada nije prestala da se bavi muzikom, samo je nije bilo na ovim prostorima.

Ponovo je postala aktivna u muzici, te je nedavno održala veliki koncert i nije krila svoje oduševljenje.

— Danas se muzikom bavim i više nego pre. Duže vreme nije me bilo u medijima jer sam se pre osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala džez-pevanje, prvo na konzervartorijumu u Hagu, a posle u Londonu. Za vreme studija retko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam šta da kažem. Jednostavno, studirala sam i učila novi muzički jezik. Tokom svih ovih godina uporedo sam održavala džez koncerte po Evropi i pop koncerte u Sloveniji. Lepo je menjati dve potpuno drugačije muzičke ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop-koncertima nego ranije — rekla je u jednom intervjuu Vesna Pisarović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs