Britanska kraljevska porodica

Princ Filip proslavio 93. rođendan: Sve oči bile uprte u Kejt Midlton! (FOTO)

Povodom rođendana supruga britanske kraljice Elizabete, slavlje je bilo organizovano u dvorištu Bakingemske palate, a iako je obično slavljenik u centru pažnje, svi su bili oduševljeni elegancijom Kejt Midlton
Star look
00:10h Autor:
Princ Filip proslavio 93. rođendan: Sve oči bile uprte u Kejt Midlton! (FOTO)
Foto: AP
1 / 12 Foto: Reuters

Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete proslavio je 93. rođendan. Slavlje je bilo organizovano u dvorištu Bakingemske palate, a obeležavanje njegovog rođendana počelo je 41-im udarom topova u londonskom Hajd parku.

Među zvanicama je najzapaženija bila Kejt Midlton koja je oduševila sve u bež kreaciji od čipke jedne od njenih omiljenih modnih kuća, Aleksandra Mekvina.

Kejt je nedavno nosila plavi kaput ovog modnog brenda, a OVDE pogledajte kako je izgledala.

Vojvotkinja od Kembridža je još jednom pokazala svoju "moć recikliranja", jer je ovu haljinu već nosila tokom jedne zvanične obaveze 2012. godine.

Međutim, za ovu priliku ponovila se šeširom Džejn Tejlor, koji je bio napravljen specijalno za rođendansku proslavu princa Filipa.

Kraljica Elizabeta, koja je nedavno proslavila jubilej svoje vladavine, za ovu priliku odlučila se za svetlo plavu kreaciju Anđele Keli sa šeširom iste boje, a slavljenik je bio u elegantnom sivom odelu.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs