Zanimljive nagrade

Rijana šokirala pojavom: Na dodelu nagrade za najpoželjniju ženu došla obučena! (FOTO)

Lepotica sa Barbadosa je proglašena najpoželjnijom ženom, a za ovu priliku obukla je jednostavnu, elegantnu crnu haljinu. Metju Mekonahi proglašen je Frajerom godine
Star look
01:24h Autor:
Rijana šokirala pojavom: Na dodelu nagrade za najpoželjniju ženu došla obučena! (FOTO)
Foto: Reuters

U Los Anđelesu je održana 8. po redu dodela nagrada Guys Choice Awards, koje dodeljuju pripadnici jačeg pola uglavnom muškarcima i to u zanimljivim kategorijama, međutim i nekoliko nagrađenih lepotica se našlo među njima.

Najviše pažnje privukla je Rijana koja je proglašena najpoželjnijom ženom. Iako su verovatno mnogi očekivali da ponovi stajling sličan onome na dodeli nagrada za Modnu ikonu 2014, kada se skoro gola pojavila u potpuno providnoj haljini sa Svarovski kristalima.

Podsetite se tog pevačicinog stajlinga OVDE.

Ovoga puta, 26-godišnjakinja se pojavila u jednostavnoj, elegantnoj crnoj haljini na bratele, sa puštenom kosom.

Za Frajera godine proglašen je Metju Mekonahi, kojem je ova godina po svemu sudeći veoma uspešna, jer je pored ove nagrade, dobio i Oskara za najbolju mušku ulogu.

Glumac je, kao i na dodeli Oskara, najviše pažnje privukao poljupcem sa suprugom.

A Sandra Bulok nagrađena je u prestižmoj kategoriji Decenija dobrog izgleda. Glumica je nosila kratku roze haljinu, a čak je imala i tijaru na glavi i lentu, što je mnoge podsetilo na njenu ulogu u filmu "Mis tajni agent".

Njoj je nagradu uručio britanski glumac Hju Grant, sa kojim se Sandra srdačno izgrlila i izljubila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs