pogledajte

Kejt Midlton napokon u javnosti: Vojvotkinja u bašti svog letnjikovca! (FOTO)

Vojvotkinja Kejt Midlton polako se vraća službenim dužnostima. Iako je broj obolelih u Velikoj Britaniji još uvek u porastu, lepa vojvotkinja od Kembridža odvojila je vreme da u letnjikovcu u Sandringemu ugosti pripadnike civilne zaštite i lično im zahvali za njihov doprinos usled pandemije koronavirusa, a haljinu koju je odabrala za sastanak s razlogom bi morala da ima svaka žena u svom ormaru

Star look
13:47h Autor:
Kejt Midlton napokon u javnosti: Vojvotkinja u bašti svog letnjikovca! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton sastali su se u svom letnjikovcu u Sandringemu s predstavnicima organizacija kojima će biti podeljen novac u iznosu od 1,8 miliona funti iz Kraljevske fondacije. Sredstva će poslužiti za pomoć radnicima na prvoj liniji obrane od koronavirusa kao i stručnom osoblju koje se brine o mentalnom zdravlju nacije.

Kejt Midlton iznenadila izjavom: Moja deca su stalno gladna!

foto: Profimedia

U javnost je pušteno nekoliko fotografija sa sastanka koji je održan u dvorištu imanja, a mnogi su primetili kako je vojvotkinja od Kembridža lepo raspoložena. Meseci boravka u izolaciji tokom kojih je imala prilike da se odmori od dužnosti i posvetiti se porodici sigurno su jedan od razloga za to.

Nakon meseci pojavljivanja samo putem video poziva, mnogi su jedva dočekali da vide šta će njihova omiljena kraljevska dama nositi tokom službenih događanja. Lepa vojvotkinja je za ovu priliku odabrala vrlo jednostavnu i prikladnu haljinu A kroja na kratke rukave.

Novi izgled buduće kraljice: Kejt Midlton se pojavila sa novom frizurom, a ovo je tajna njene savršene kose! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako u bašti nije organizovala čajanku, već sastanak, haljina se odlično uklopila u ambijent. Reč je o košulja-haljini. Košulja-haljine su omiljeni odabir brojnih žena širom sveta, prvenstveno zato što laskaju baš svakoj figuri. Cilj svake žene je da poseduje haljinu u kojoj se oseća privlačno, odnosno koja će sakriti sve njene nedostatke, a naglasiti adute kojima se ponosi, a upravo to ovaj model postiže.

Vojvotkinja je stajling upotpunila zlatnim naušnicama i narukvicom.

Kako vam se dopada izgled Kejt Midlton?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs