savršeno modno usklađen par

Sa razlogom nose titulu najstilizovanijeg para: Svi su zanemeli kada su se njih dvoje pojavili na crvenom tepihu! (FOTO)

Svi pogledi su na sinoćnoj dodeli nagrada bilu usmereni ka Viktoriji i Dejvidu Bekamu

Star look
Autor:
Sa razlogom nose titulu najstilizovanijeg para: Svi su zanemeli kada su se njih dvoje pojavili na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dejvid Bekam je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada na kojoj je izabran za muškarca godine. Na crvenom tepihu se pojavio u društvu svoje supruge Viktorije, koja je već dobro poznata po uvek besprekornom stajlingu.

Kada su kročili na crveni tepih svi pogledi i fotoreporteri su bili usmereni ka njima, sa dobrim razlogom. Izborom autfita su oduševili sve prisutne.

Viktorija i Dejvid su nosili elegantna jednobojna odela, i izgledali su savršeno usklađeno. Viktorija je na sebi imala belo odelo sa jako popularnim pantalonama sa širokim nogavicama, dok se Dejvid odlučio za odelo u crnoj boji i belu košulju.

Top 5 autfita: Idealne modne kombinacije za jesenje dane! (FOTO)

foto: Profimedia

Svi su se složili da su izgledali jako elegantno i moćno.

Iako mnogi misle da je Viktorija glavni krivac za savršene stajlinge svog supruga, Dejvid je to demantovao jednom rečenicom: "Mnogi misle da je moja supruga odgovorna za moje stajlinge, ali mogu da se pohvalim

da sam većinu odevnih kombinacija izabrao sam".

Stajling Penelope Kruz za čistu desetku: Ovaj model farmerki izdužuje noge! (FOTO)

Trend inspirisan 90-im godinama će dominirati: Glavno modno pravilo ove jeseni glasi - što više to bolje! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs