Jer godine ne znače ništa

Napunila je 40 godina, nije umrla: Ove žene ne mare za starenje! (FOTO)

Postoje holivudske zvezde koje ne mare za godine. Retko, ali postoje!

Star look
Autor:
Napunila je 40 godina, nije umrla: Ove žene ne mare za starenje! (FOTO)
Foto: Profimedia

U Holivudu žene ne žele da ostare. Strah od prvih bora, starosti ili sede kose, uhvatio je toliko maha da poznate glumice sve više liče na plastične lutke, a mnogo manje na živa ljudska bića.

Međutim, postoje i one žene koje uopšte ne mare za starenje i koje svoje godine prihvataju potpuno normalno:

Bizi Filips (40)

"Napunila je 40 godina, nije umrla!" napisala je ova glumica ispod objave na Instagramu, baš pred rođendan:

Gvinet Paltro (46)

"Nisam više u dvadesetim i tridesetim, imam 46 godina i obožavam svoje četrdesete. Mislim da neverovatna sloboda dolazi kada žena uđe u četrdesete. Tada shvatite ko ste i prestanete da brinete o tome šta drugi misle o vama!"

Gvinet Paltrou ima recept za uspešan brak: Ovakav raspored nas uči da zadržimo iskru u odnosima!

Riz Viterspun (43)

"Osećam kao da sam zaradila tu sedu kosu i fine bore. Ja ih obožavam. Više volim ove svoje sada godine, nego recimo one kada sam imala 23. Sada imam stav da sam na ovoj planeti 43 godine i sada stvari vidim potpuno drugačije nego sa 23. Sada imam mnogo iskustva i mogu s pažnjom da govorim o promenama koje želim da vidim u svetu".

Koliko samo liče: Riz Viterspun i njena ćerka mogu da prođu kao bliznakinje! (GALERIJA)

Sindi Kraford (53)

"Razlog zašto želim da poziram gola je taj što sam razmišljala: U kojim godinama golotinja nije više lepa? Ne izgledam isto kao kada sam imala 20, ili 30 ili 40 godina. Ali ako vodimo računa o sebi, zašto ne? Pogledala sam neke moje stare fotografije objavljene u Plejboju i pomislila:"Zašto nisam stalno okolo hodala gola? Ne postajem mlađa. Zato hoću da proslavim to ko sam danas!"

Sindi Kraford sa šiškama i bez zuba: Fotografija iz mladosti oduševila je fanove! (FOTO)

Šeron Stoun (61)

"Morate da sednete i dobro se zagledate u sebe, pogotovo kako starite i kako vam se lice menja. Ljudi se boje promena, osećaju se kao da gube nešto. Ne shvataju da takođe dobijaju nešto. Mislila sam da sam se izgubila u kanjonu bora oko mojih očiju, ali sam stekla neku vrstu divnog ponora. Izgubila sam punoću lica, ali sam dobila velike jagodice. Ne mogu vam objasniti koliko doktoru pokušavaju da prodaju svoje usluge lažući da su radili moje lice. Čak su me jednom nagovorili da odem kod plastičnog hirurga. Kada sam videla svoju sliku pomislila sam: šta će oni podići? Da, dobro sam ostarila, ali iskreno mislim da starenje i nesavršenosti po nekad izgledaju baš seksi. To je senzualno!"

Helen Miren (73)

"Najbolje od toga što imaš sedamdeset godina je što si preživela 70 godina. Sećam se sebe kada sam imala 45 godina i pomisao da ću doživeti 70. bila je kao "Ahhhh". Ali u životu imaš dve opcije: ili da umreš mlad ili da ostariš.

Ideja da umreš sa 25 godina je nekako kul i romantična, kao Džejms Din. Ali tada shvatite da je život previše interesantan da biste umrli."

Helen Miren otvoreno o pronalasku partnera, braku i deci: Tada sam shvatila da to nikada neću doživeti! (FOTO)

Dru Barimor

"Četrdesete su moje godine. Sada se osećam svoj na svome"

Dženifer Aniston (50)

"Bolje se zabavljam od onog momenta kako sam prevalila četrdesetu: u poslovnom smislu, u fizičkom smislu i u smislu psihoterapije!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs