Pogledajte

Kako su nam domaće zvezde čestitale praznik? (FOTO)

Pratimo ih iz dana u dan, zanima nas šta pričaju na malim ekranima, kako se oblače i kuda putuju. Evo i kako su nam čestitali praznik
Celebrities
17:50h Autor:
Kako su nam domaće zvezde čestitale praznik? (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Oni imaju hiljade pratilaca na društvenim mrežama, redovno izveštavaju svoje fanove o tome gde su, kada se vraćaju i kako izgledaju u svakom momentu svog života.

Goca Tržan je ovih dana u Crnoj Gori, radno provodi praznične dane. Svaki dan deli sa nama fotografije morskih pejzaža, a jutros je svanula i ova fotografija iz Bjele. Božić je čestitala na njoj svojstven način:

- Vernici koji odlucuju na verske praznike da prastaju,vole i budu bolji ljudi da shvate da nisu vernici nego licemeri! Prastaj i voli uvek! - objavila je Goca na svom profilu na Tviteru.

Stanija Dobrojević iz dana u dan objavljuje fotografije na kojima pokazuje sve svoje atribute u skladu sa tim je čestitala i Božić stojeći ispred okićene jelke, ali ovaj put nešto obučenija nego obično.

Vlado Georgiev je odlučio da na Božić, kao što je i red, započne posao. Pa je tako podelio sliku iz montaže uz komentar:

- Ćao poz iz montaže, neko radi i za Božić - napisao je Georgiev.

Marija Kilibarda je otišla na zasluženi odmor, i ovih dana nam čestita Badnji dan i Božić sa osunčanih plaža Kostarike. Ona je ovih dana u ženskom društvu i puni baterije za novu radnu godinu.

Seka Aleksić

nam je svima poželela mir i blagostanje, a fotografija koja krasi njen profil na društvenoj mreži prikazuje njenu novu figuru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs