EMOTIVNA PORUKA

Nataša Bekvalac danas puni 38 godina: Kada vidite kako joj je sestra Kristina čestitala rođendan, naježićete se! (FOTO)

Celebrities
10:32h Autor:
Nataša Bekvalac danas puni 38 godina: Kada vidite kako joj je sestra Kristina čestitala rođendan, naježićete se! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Pop pevačica Nataša Bekvalac danas puni 38. rođendan, što mnogi ne bi rekli s obzirom na njen odličan izgled.

Pevačica je prošla kroz turbulentan i težak period, ali iza svega je ostala jača, te danas sa osmehom na licu proslavlja rođendan. Svojoj vernoj publici priredila je iznenađenje jer će baš na današnji dan izbaciti novu pesmu "Mala plava".

Poznato je koliko je Bekvalčeva vezana za sestre Kristinu i Draganu, a dizajnerka i stilistkinja joj je čestitala rođendan na veoma emotivan način na Instagramu.

Težak period je iza nje: Nataša Bekvalac skoro nije izgledala bolje!

"Nale moja...Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakorač jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir zauvek...ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno...i ružnih...ali zajedno...Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja...Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržece) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću,da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš...Imam još dosta želja za tebe...ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu. Voli te tvoja Kika! SREĆAN ROĐOS", napisala je stilistkinja u opisu kolaža zajedničkih fotografija.

Kristinini pratioci su se oduševili ovako emotivnom i snažnom porukom, te broji više od 4.000 lajkova. Komentari i čestitke se nižu i minuta u minut.

Ponovo nasmejana i srećna: Nataša Bekvalac podelila snimak koji je raznežio region! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs