Lep provod

Sulejman Veličanstveni u poseti Kuriru (FOTO)

Glavni glumac popularne turske serije je tokom posete Beogradu, posetio Kurir i restoran Redakcija, i poželeo da sledećom prilikom dovede i svoju porodicu
Celebrities
23:28h Autor:
Sulejman Veličanstveni u poseti Kuriru (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Sulejman Veličanstveni proveo je juče ugodno popodne s čelnim ljudima kompanije „Kurir info“. Turski glumac Halit Ergenč bio je veoma raspoložen, a u prostorijama medijskog lidera na zapadnom Balkanu zadržao se skoro tri sata. Nije odoleo a da ne svrati u naš restoran „Redakcija“, gde je za njega spremljena bogata trpeza.

- Drugi put sam u Srbiji i ovakvu hranu još nisam probao. Želim da prilikom sledeće posete dovedem i svoju porodicu na ručak u vaš restoran - rekao je Halit glavnom kuvaru na rastanku.

Više o tome šta je bilo na trpezi kojom se Sulejman sladio pročitajte OVDE.

Da podsetimo, u Srbiju je stigao na poziv televizije Nova.rs, na kojoj je preksinoć emitovana prva epizoda treće sezone popularne serije o velikom sultanu. Tim povodom bio je upriličen i VIP koktel u Kinoteci, kojem su prisustvovale broje poznate zvanice. Ovo mu je drugi put da boravi u Beogradu i ništa ga nije sprečilo da izdvoji vreme i poseti Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs