Bahato

Bojana Rajić godinama vozila bez dozvole

Kada je policija prilikom rutinsog pregleda zaustavila bivšu suprugu Vladimira Stojkovića, zaključila je da auto nije registrovan, a da ona čak i nema vozačku dozvolu
Šuška se
06:18h Autor:
Bojana Rajić godinama vozila bez dozvole
Foto: Kurir Arhiva

Dok je vozila beli „mercedes“, skupoceni poklon od novog dečka, Bojanu Rajić je zaustavila policija u centru Beograda i prilikom rutinskog legitimisanja zaključila da auto nije registrovan, a da ona čak i nema vozačku dozvolu! Skinuli su tablice s kola i isključili je iz saobraćaja.

Dok je parkirala automobil, bivša supruga Vladimira Stojkovića je pokušavala na sve načine da šarmira saobraćajce, koji su bili neumoljivi.

- Bila je sva mila i slatka prema njima. Objašnjavala im je da nije ni primetila da je registracija istekla, ali oni nisu obraćali pažnju. Ona nikad nije položila vožnju iako je svojevremeno bila na obuci, te zapravo godinama vozi bez dozvole. U jednom momentu ponudila je da ode do kuće da im donese na uviđaj, navodno, inostranu vozačku dozvolu, ali revnosne policajce ni to nije zanimalo - naglašava svedok događaja.

Više pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs