Pravac posao

Ljiljana Jakšić: Vraćam se na posao da bih prehranila ćerku!

Poznata glumica i samohrana majka mora što pre da počne da radi kako bi prehranila ćerku, uprkos tome što želi da svaki trenutak posveti ćerki Dariji
Celebrities
19:24h Autor:
Ljiljana Jakšić: Vraćam se na posao da bih prehranila ćerku!
Foto: Kurir Arhiva

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, koja je nedavno u 52. godini rodila ćerkicu Dariju, neće moći sve vreme da bude uz nju. Ona je primorana da se vrati na posao i da zabavlja goste Skadarlije, i to posle navršenih četrdeset dana od porođaja, kako bi prehranila ćerku, uprkos tome što svim srcem želi da svaki trenutak posveti svom božijem daru.

- Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava devojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vreme uživam u majčinstvu pošto ću nakon toga da se vratim na posao - izjavila je Ljiljana i dodala da će teško podneti razdvojenost od svoje bebe:

- Znate kako, samohrana sam majka i moram da prehranim dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mi teško pada jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši što ću preko dana da provedem vreme sa Darijom, jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama - rekla je Ljiljana, koja nije otkrila ko će čuvati bebu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs