Poznat po romansama sa starijim damama

Kolin Farel: Želeo sam da budem 8. muž Elizabet Tejlor

Glumac je ispričao kako je razmenio bukete cveća sa čuvenom Elizabet, te da je u planu imao da postane njen muž, ali je nažalost ona preminula 2011. godine
Šuška se
17:44h Autor:
Kolin Farel: Želeo sam da budem 8. muž Elizabet Tejlor
Foto: Reuters

Glumac Kolin Farel je gostujući u tok šouu kod Elen Dedženeris rekao da je njegova poslednja romantična veza bila sa 40 godina starijom Elizabet Tejlor.

Kolin je ispričao da je tokom rođenja svog drugog deteta, u bolnici naleteo na tim Elizabet Tejlor, koja je u tom trenutku imala operaciju na srcu.

"Rekao sam im da je pozdrave iako verovatno neće znati ko sam ja, na šta su mi oni odgovorili da ona vrlo dobro zna ko sam. Bio sam zaista iznenađen, ali nisam imao vremena za duži razgovor jer sam morao da idem", kazao je Farel.

On je ispričao i da je posle dve nedelje zvao svog agenta da mu kaže da joj pošalje neko cveće, na šta mu je ovaj odgovorio da je Elizabet već njemu poslala buket, sa ručno pisanom porukom.

Uskoro su stupili u kontakt i njihova veza, koja je uglavnom bila telefonska, trajala je gotovo dve godine.

Kolin je dodao i kako je imao nameru da postane njen osmi muž, ali je nažalost ona preminula 2011. godine.

Kontraverzni glumac je poznat po zabavljanju sa dosta starijim ženama od sebe, te je tako viđen sa 70-godišnjom Elen Atkins, kao i sa 51-godišnjom Demi Mur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs