Seksi avantura u pustinji

Seks ili vožnja po rupama: Kim Kardašijan u toplesu! (VIDEO)

Pogledajte spot za novu pesmu Kanje Vesta u kojem se, osim njega, pojavljuje i njegova verenica Kim Kardašijan, gola, sedeći mu u krilu tokom vožnje kroz pustinju
Celebrities
10:10h Autor:
Seks ili vožnja po rupama: Kim Kardašijan u toplesu! (VIDEO)
Foto: You Tube/ Print Screen

U videospotu za pesmu Bound 2 obnažena Kim (Kim Kardashian) grli svog verenika Kanje Vesta (Kanye West) dok je vozi na motociklu kroz pustinju. Do kraja snimka se prilično zaigraju. Iako je reč o vožnji na motoru, njihovi pokreti asociraju na sex, te su neki od komentara ispod snimka zapravo pitanja da li se to starleta vratila svojim počecima na javnoj sceni.

Video je premijerno prikazan u emisiji Elen Dedženeris (The Ellen DeGeneres Show), a za dva dana ga je pogledalo skoro dva miliona ljudi.

Već na početku videa, rijaliti zvezda se ispružila celim telom i pokazala da je u odličnoj formi, četiri meseca nakon porođaja.

http://www.youtube.com/watch?v=s_6I089_mrE

Nakon što Kanje otpeva "Jedna dobra devojka vredi više nego hiljadu k****", počinju sa strastvenim grljenjem i poljupcima. Kim postepeno ostaje bez odeće.

Voditeljka Dedženeris pitala je Kanjea da li je, kao novopečeni roditelj, zabrinut zbog toga kako se izražava i da li video smatra "prljavim".

"Ne brinu me ideje psovanja ili golotinje. Važna je poruka iza njih. Naša ćerka će živeti u stvarnom svetu, u kojem će čuti i videti svašta. Mislim da treba da bude spremna za to", odgovorio je.

Potom je neko vreme govorio o tome kako je njegova buduća mlada sjajna, kao i zašto je zaslužila raskošnu prosidbu u parku AT&T u San Francisku na njen 33. rođendan.

"Važna mi je. Kad mi je bilo teško, mogao sam da je nazovem. Pomogla mi je da se osetim kao da sam tu s razlogom. A i bio sam. Neverovatno je imati takvu ženu, za koju znate da vas ne koristi zbog novca. Njena ličnost me tako smiruje", priznao je pevač, piše Daily News.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs