Nade pale u vodu

Nije zadivio žiri: Milić Vukašinović ispao iz X Factora!

Žao mi je što nisam prošao dalje. Namerno sam se maskirao jer sam želeo da sakrijem svoj identitet, rekao je Milić Vukašinović
Celebrities
17:32h Autor:
Nije zadivio žiri: Milić Vukašinović ispao iz X Factora!
Foto: Kurir / X Factor

Iza maske čudovišta u epizodi X Factora krije se Milić Vukašinović. Šezdesettrogodišnji roker se prijavio na ovo takmičenje kako bi pokušao da se domogne svetske slave. On je želeo da privuče pažnju britanskih producenata koji pomno prate dešavanja u ovom takmičenju, koje u Srbiji realizuje produkcija MBK u saradnji s televizijom Pink.

Ipak, njegove nade su pale u vodu jer nije zadovoljio strogi žiri. Za razliku od Željka Joksimovića i Emine Jahović, koji su glasali za njegov prolazak u naredni krug, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić rekli su „ne“.

"Žao mi je što nisam prošao dalje. Namerno sam se maskirao jer sam želeo da sakrijem svoj identitet. Predstavio sam se na engleskom i rekao da se zovem Frenzi Nes. Niko nije znao ko sam, osim dvoje ljudi iz produkcije. Otpevao sam svoju pesmu na engleskom „Izleči moju ljubav prema tebi“, a jedini me je prepoznao Željko Joksimović, i to po mojoj boji glasa i figuri. Presekao me je usred priče i obratio mi se: „Milić Vukašinović“. Tad sam se predao!", kaže Milić.

A, zašto se u 63. godini prijavio na takmičenje, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs