Odlazi sa scene

Viktorija se oprašta od estrade: Ježim se klimakteričnih baba na sceni!

Novim pesmama oprostiću se od estrade jer neću da se sa 60 godina čepim, rekla je pevačica Viktorija
Celebrities
23:40h Autor:
Viktorija se oprašta od estrade: Ježim se klimakteričnih baba na sceni!
Foto: Kurir Arhiva

Snežana Mišković Viktorija, pionirka Ju-roka, vraća se na scenu, ali samo da bi se novim pesmama oprostila od publike. Uz periodične nastupe po klubovima, pevačica se snalazi za egzistenciju držeći predavanja o bolestima zavisnosti na osnovu ličnog iskustva.

"Novim pesmama oprostiću se od estrade jer neću da se sa 60 godina čepim. Ježim se klimakteričnih baba na sceni. Tražim odgovarajući prostor za koncert, a posle toga odlazim sa scene, baviću se muzikom za svoju dušu i da zaradim koliko mi treba" kaže Viktorija.

Na pitanje od čega danas živi, kaže da je oduvek radila taman koliko joj je trebalo za skroman život sa ćerkom Tarom.

"Vaspitala sam je da ne bude besna i neskromna, i da joj materijalne vrednosti ne budu cilj. Na vreme sam stekla stan i ne brinem da li ćemo imati gde da spavamo, ali nemamo slike, umetnička dela i nakit. Rokenrol je danas skup sport, da bi se pojavljivao u javnosti moraš da plaćaš zakup prostora gde nastupaš, a ja to neću.

Ona se bavi i vaspitno-edukativnim radom uz glumicu Nadu Blam i psihologa Jovana Marića s kojima drži radionice tinejdžerima kojima priča o svojoj borbi s porocima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs