Iskrena

Đoganijeva ćerka: Pre bih snimila duet sa Džastinom Timberlejkom nego sa tatom!

Meni roditelji mogu sutra album da snime, ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete, rekla je Marinela Đogani
Šuška se
15:18h Autor:
Đoganijeva ćerka: Pre bih snimila duet sa Džastinom Timberlejkom nego sa tatom!
Foto: Youtube/ Printscreen

Mlađa ćerka nekadašnjeg bračnog i muzičkog para Đogani, Marinela, pokazala je svoj talenat i publici i žiriju, a na njen odličan glas niko nije ostao imun.

Uprkos tome što njeni roditelji mogu da joj pomognu da započne muzičku karijeru, ona je želela da stvari preuzme u svoje ruke.

Marinela ima dobre šanse da pobedi u šou X Factor i postane zvezda, a voditelj emisije „Vikend sa Zeletom“ koja se emituje na Radiju Pingvin, proverio je da li bi u tom slučaju pre snimila duet sa tatom Đoletom ili Džastinom Timberlejkom.

Marinela je na to iskreno odgovorila, rekavši da bi pre snimila duet sa američkom zvezdom.

"Sa Džastinom, naravno. Zato što tatu gledam svaki dan, a Džastina ne".

A, na pitanje zar joj ne bi bilo lakše da peva sa tatom nego da se takmiči, Marinela je ukratko objasnila da je njena želja bila da sama pokaže svoje kvalitete, bez pomoći roditelja.

"Meni roditelji mogu sutra album da snime, ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs