Odbrojavaju dane

Ognjen i Danijela Amidžić čekaju dečaka!

Danijela se porađa 15. ili 16. decembra, sve smo već isplanirali. Ona trudnoću podnosi baš hrabro, svaka joj čast, rekao je poznati voditelj Ognje Amidžić
Celebrities
16:12h Autor:
Ognjen i Danijela Amidžić čekaju dečaka!
Foto: Kurir Arhiva

Ognjen i Danijela Amidžić pakuju stvari za porodilište, gde će se lepa manekenka poroditi 15. decembra. Voditelj kaže da je ponosan na ženu, koja je čak uspela da radi i na svojoj prvoj knjizi."Danijela se porađa 15. ili 16. decembra, sve smo već isplanirali. Ona trudnoću podnosi baš hrabro, svaka joj čast! Na njoj se i ne vidi da je trudna dok joj ne priđeš, tek onda se nazire da ima stomak. Svaka čast ženama! Ja ne mogu psihički da zamislim šta je to u stvari. Danijela ujedno i piše. Ona i doktor Filgud su udružili snage i rade na knjizi o trudnoći, odnosno kako da žene zdravo iznesu trudnoću i izbore se sa svima što ona donosi", kaže Ognjen.

Poznati par još nije odabrao ime za bebu.

"Već smo ranije saznali da čekamo dečaka, ali ime još nismo izabrali. Dogovor je da Danijela odluči, meni je dovoljno i samo saznanje da ću uskoro postati tata, ne mogu da dočekam", rekao je voditelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs