Srenćna mama

Danijela Dimitrovska Amidžić: Ognjen me je iznenadio kakav je otac!

Manekenka otkriva da je sportom i urednom ishranom povratila devojački stas, i ističe da su za sjaj u njenim očima, ipak, najzaslužniji sin Matija i suprug, po kome je u Srbiji najviše prepoznaju
Vip priča 13.03.2014. - 13:53h Autor: Blic
Foto: Instagram / Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska Amidžić izgleda besprekorno iako se porodila pre samo tri i po meseca, a već se vratila poslu u svojoj modnoj agenciji „Models inc.“. Dok otkriva da je sportom i urednom ishranom povratila devojački stas, ističe da su za sjaj u njenim očima ipak najzaslužniji sin Matija i suprug, po kome je u Srbiji najviše prepoznaju.

 

"Pomirila sam se sa tim da sam ovde pre svega Ognjenova žena, a ne supermodel s uspešnom karijerom", Danijela.

 

O svom sinu Danijela priča sa puno žara i ističe da je postao njen centar sveta. Kaže, srećna je i zadovoljna što mali Matija liči na svog oca. Ognjen se često kroz šalu žali da mu je najteže to što se beba često budi noću, ali Danijela dodaje da se voditelj odlično snašao, a tu su naravno i bake da pomognu.

 

"Na muža mogu potpuno da se oslonim. Očekivala sam da ću po logici ja imati ključnu ulogu u roditeljstvu, ali me je demantovao moj sjajni suprug", kaže lepa manekenka.

 

"Imamo i dadilju. Ali, Ognjen i ja najviše volimo da mu mi budemo posvećeni što je više moguće. Bebac je fenomenalan, hiperaktivan je i isti Ognjen, što ja obožavam jer sad imam dvojicu idealnih muškaraca. Baš se radujem kad uočim kod Matije Ognjenove lepe osobine kojima me je na kraju krajeva i osvojio. Pametnica je i vrlo je napredan, pa često kažu da izgleda znatno starije", dodaje Danijela.

 

Iako je tek osetila draž materinstva, Danijela kaže da planira da sa karijerom nastavi tamo gde je stala.

 

"Imam velike planove. Da ne pričam unapred, da se ne izjalovi", kaže manekenka i dodaje da više neće raditi revije već editorijale i velike kampanje. Kaže da je tajna njene vitke linije u tome da se hrani zdravo i vežba tri puta nedeljno. Uskoro će sa dr Filgudom i dr Ljubićem objaviti strip knjigu sa receptom za lep i zdrav život.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...