Emotivni preokret

Razmenjivali nežnosti: Vlada Mandić ljubi Anu Nikolić

Poznati rukometaš i pevačica viđeni su u jednom beogradskom kafiću gde su osim reči, razmenjivali i poljupce
Šuška se
21:08h
Razmenjivali nežnosti: Vlada Mandić ljubi Anu Nikolić
Foto: Kurir

Po svoj prilici, nastupio je potpuni obrt u emotivnom životu Ane Nikolić, ali i Vlade Mandića, koji su prošle nedelje viđeni u jednom beogradskom kafiću kako se strasno ljube, a pevačica i bivši rukometaš su bez ustezanja razmenjivali i nežnosti.

Mandić i Nikolićeva su tom prilikom izlgedali kao pravi ljubavni par, a osmeh nisu skidali sa lica, bez obzira na znatiželjne poglede ljudi.

"Između Ane i Vlade postoji nešto jako, jer su prošle nedelje sedeli u jednom kafiću u Beogradu i neprestano se mazili, a potom i ljubili, bez ustezanja. Njih dvoje sedeli su više od dva sata, pričali i ljubili se, a gosti su ih, naravno, čudno gledali jer svi živi čitaju u novinama da je Ana navodno u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a mnogi još uvek misle i da je Vlada sa glumicom Marijom Petronijević", priča izvor i dodaje da je pevačica delovala srećno u Vladinom društvu.

Međutim, sve ovo je Vlada Mandić porekao rekavši da se prošle nedelje nije ljubio ni sa kim, ali ga je, ipak, zanimalo u kojem kafiću je viđen.

"U kojem kafiću? To nije tačno", rekao je kroz smeh Mandić, koji je potom dodatno upitao: "Je l’ imate neke slike?", pitao je pomalo nervozno.

"Pa ne možete da imate slike jer se to nije desilo. Poznajem Anu, to da, dobra mi je drugarica i nije istina da smo se ljubili", rekao je Vlada, dok je umesto Ane izjavu dao njen brat Marko Nikolić, koji je sve oštro demantovao.

"Nemam komentar na gluposti i dezinformacije", rekao je Marko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs