Od oca nasledila talenat za muziku

Luisova ćerka u X factoru! (FOTO)

Tata bi bio ponosan na mene, znam da bi podržao moju odluku da nastavim njegovim putem, kaže Maja Novaković, ćerka tragično nastradlog pevača, koja će se večeras takmičiti u najnovijoj epizodi muzičkog šoua
Celebrities 12.11.2013. - 12:15h
Foto: Zorana Jevtić

U novoj epizodi „X factora“, koja je na programu večeras u 21.15 na TV Pink, publika će imati priliku da vidi Maju Novaković, ćerku tragično nastradalog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. Ona se prijavila na takmičenje, koje u Srbiji realizuje produkcija MBK, da bi ostvarila svoj san i napravila muzičku karijeru.

 

"Ovo je najozbiljniji muzički šou-program koji je došao u našu zemlju. Suprug Đorđe me je nagovorio da se prijavim. Plašila sam se da krenem u samostalnu karijeru, jer nisam želela da moja porodica i privatan život trpe. Sad je sve drugačije, spremna sam i imam apsolutnu podršku porodice" kaže Maja.

 

Luisova tridesetogodišnja ćerka, koju je dobio u drugom braku, na audiciji je izvela „Tužnu pesmu“ Nevernih beba.

 

"Luis je non-stop sa mnom. Obožavam Neverne bebe, a pesmu sam odabrala jer sam proživela sve ono što je opevano u njoj. Važno je da sam učestvovala. Moj život je muzika. Tata bi bio ponosan na mene i znam da bi podržao moju odluku da nastavim njegovim putem", zaključuje Novakovićeva.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

LuisX Factor

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...