Čeka se konačna presuda

Čeda Čvorak plaća pevačici 14.000 evra zbog prevare?

Frontmen grupe Luna tražio je 5.000 evra pevačici Dragani Kostić da bi joj uradio osam pesama, a ona mu je dala 4.000 i mercedes vredan 15.000 evra. Iako je dogovor bio da Čeda proda auto i uloži u njenu karijeru, to se, navodno, nije dogodilo
Celebrities
07:34h Autor:
Čeda Čvorak plaća pevačici 14.000 evra zbog prevare?
Foto: Kurir

Čedomir Rajačić poznatiji kao Čeda Čvorak imao je dosta problema da, nakon Maje Marković, nađe adekvatnu zamenu. Da mu je saradnja sa pevačicama došla glave pokazuje i činjenica da je frontmenu grupe "Luna" u prvostepenoj presudi naloženo da isplati odštetu sa kamatama pevačici Dragani Kostić iz Šida.

"Čeda je Dragani tražio 5.000 evra kako bi joj uradio osam pesama. Ona mu je dala 4.000 evra, a kasnije i automobil „mercedes“ A klase, vrednosti 15.000 evra. Dogovorili su se da Čeda proda taj automobil, a da od tih para uloži u njenu karijeru, marketing i da joj snimi visokobudžetni spot za jednu od pesama. Ništa od toga nije bilo, pa je ona odlučila da pravdu potraži na sudu", ističe izvor "Blica".

Prva presuda je bila u Čedinu korist, ali se Dragana žalila.

"Sud je usvojio tužbeni zahtev i gospodina Rajačića obavezao da mojoj klijentkinji isplati 14.000 evra sa kamatom i da joj nadoknadi troškove postupka. Svakako očekujem da će se gospodin Rajačić žaliti, tako da će konačnu odluku doneti Apelacioni sud, ali se nadam da će presuda biti potvrđena", rekao je za ovaj list Draganin advokat Dalibor Katančević.

Sa druge strane, Čeda Čvorak kaže da će se "ćerati još":

"Ništa još nije gotovo. Sve je na sudu i ta presuda nije konačna", izjavio je Čeda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs