Emocije koje ne blede

Nikol Šerzinger napušta X Factor da bi se vratila Luisu Hamiltonu?

Nekoliko raskida tokom njihove petogodišnje veze nije uspelo da umanji emocije, koje poznati par i dalje gaji. Iako već mesecima nisu zajedno, pevačica je rešila da žrtvuje posao i još jednom da šansu ljubavi sa vozačem formule 1
Šuška se
04:36h
Nikol Šerzinger napušta X Factor da bi se vratila Luisu Hamiltonu?
Foto: Beta

Nikol i Luis jednostavno ne mogu jedno bez drugog, pa su rešili da nakon brojnih nesuglasica i višemesečnog raskida, koji su oboje teško doživeli, okrenu novi list zajedno. Nakon petogodišnje veze, Nikol Šerzinger (Nicole Sherzinger) i vozač Formule 1, Luis Hamilton (Lewis Hamilton) privatan život i ljubav staviće ovoga puta u prvi plan, jer žele da po svaku cenu pokušaju da spasu vezu.

Nikol je spremna da se zbog ljubavi povuče na kraju ove sezone britanskog X Factora.

“Niko od njih ne želi da ponovo prolazi kroz veliki bol nakon rastanka. Nikol trenutno pruža mnogo više od Luisa pa želi da napusti svoju karijeru u X Factoru. Sve karte su na stolu, a oni pokušavaju da se još jednom ujedine, ali bez problema koji su ih razdvajali u prošlosti”, tvrdi insajder.

“Glavni problem je što zbog svojih karijera ne mogu da se viđaju, osim u slučaju da nekako smanje svoje obaveze. Nikol je pristala na to da joj ovo bude poslednji X Factor i sad oseća kako je to veliki korak ka tome da njihova veza uspe.”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs