Pogledajte

Iz ličnog albuma princeze Dajane: 5 prizora koje javnost nikad nije videla! (FOTO)

Slike su veoma zainteresovale javnost, jer nismo imali puno prilika da vidimo Dajanu na opuštenim, porodičnim fotografijama
Celebrities
18:30h Autor:
Iz ličnog albuma princeze Dajane: 5 prizora koje javnost nikad nije videla! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uoči novog dokumentarca "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy", (Dajana, naša majka: Njen život i zaveštanje), na zvaničnom Twitter nalogu kraljevske porodice objavljeno je 5 fotografija iz privatnog albuma tragično stradale princeze Dajane, piše Elle.rs.

Na fotografijama možemo da vidimo brižnu pokojnu princezu od Velsa sa svojim sinovima Vilijamom i Harijem u uobičajnim porodičnim trenucima. Slike su veoma zainteresovale javnost, jer nismo imali puno prilika da vidimo Dajanu na opuštenim, porodičnim fotografijama.

Oblačila se kao svaka normalna žena: Modne lekcije princeze Dajane za sva vremena (FOTO)

Takođe, na istom Twitter nalogu možemo da vidimo i sekvence filma na kojima njeni sinovi prelistavaju album sa fotografijama i diskutuju o Dajani kako majci.

"Njena 20-godišnjica od smrti je odličan trenutak da se prisetimo svih dobrih stvari vezanih za nju", rekao je Vilijam.

Suze, panika, očaj: Princeza Dajana presekla vene nakon venčanja, zataškani skandal isplivao!

Podsetimo, 31. avgusta se navršava 20 godina od tragične saobraćajne nesreće u kojoj je priceza Dajana izgubila život. Ostala je zapamćena kao topla, prelepa i nesvakidašnja osoba, koja je svojim delima uticala na milione ljudi širom sveta.

Iza toplog osmeha krila suze i tugu: Kejt Midlton jednim potezom dirnula ceo svet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs