Teška depresija

Suze, panika, očaj: Princeza Dajana presekla vene nakon venčanja, zataškani skandal isplivao!

Kada sam se probudila na dan venčanja, u sredu, osećala sam se kao jagnje pred klanje, priznala je svojevremeno Dajana
Vip priča
04:10h Autor:
Suze, panika, očaj: Princeza Dajana presekla vene nakon venčanja, zataškani skandal isplivao!
Foto: Profimedia

Britanski portal Daily Mail objavio je drugi nastavak istine o braku princeze Dajana i princa Čarlsa koju je u tajnosti snimila, a koje su poslužile kao izvor Endrjuu Mortonu za knjigu Diana: Her True Story (Dajana: Njena prava priča).

Princeza Dajana ispričala je i kako se osećala 29. jula 1981, na dan venčanja, koje je širom sveta pred TV-ekranima pratilo 750 miliona ljudi.

Ispričala je kako je dva dana uoči venčanja na generalnoj probi imala utisak da će se srušiti, jer joj je tokom cele veridbe i dva dana uoči venčanja u mislima bila samo Kamila Parker.

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

"Noć pre venčanja povraćala sam, probudila se bulimija. Niko nije shvatao šta se zapravo događa. Kada sam se probudila na dan venčanja, u sredu, bila sam jako smirena i osećala sam se kao jagnje pred klanje. Svi oko mene su bili srećni, ali ja se nisam tako osećala. Dok sam hodala prema oltaru, pogledom sam tražila Kamilu, znala sam da je tu negde. Svog muža sam celo vreme zaljubljeno posmatrala i znam da sam mislila kako sam najsrećnija devojka na svetu. Pomislila sam, on će se brinuti za mene. Kako sam samo pogrešila. U jednom trenutku sam ugledala Kamilu i pored nje njenog sina Toma. Još uvek pamtim svaki detalj na njoj u tom trenutku", ispričala je princeza.

Prvi deo medenog meseca Čarls i Dajana proveli su na imanju rođaka kraljevske porodice. Prema Dajaninim rečima, Čarls je poneo sa sobom brdo knjiga o čijem su sadržaju raspravljali tokom ručka, a drugi deo medenog meseca su proveli na jahti kraljevske porodice, gde su svake večeri imali goste i nikada nisu imali vremena jedno za drugo.

Ostavila muža zbog grčkog milionera: Mariji je pogrešan čovek uništio život! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U tom trenutku, moji problemi s bulimijom bili su jako ozbiljni. Na jahti sam povraćala četiri puta dnevno. Imala sam noćne more, sanjala sam Kamilu koja je postala moja opsesija. Nisam imala poverenja u Čarlsa koji je Kamilu zvao svakih pet minuta da je pita kako da se nosi sa svojim brakom", rekla je ona.

Priznala je da joj je smetalo što su Čarlsu kraljica Elizabeta i princ Filip, njegovi roditelji, uvek bili na prvom mestu. U borbi s bulimijom i depresijom zbog braka koji nije onakav kakvim ga je zamišljala, pokušala je da sebi oduzme život.

"Presekla sam sebi zglobove žiletom samo nekoliko nedelja nakon venčanja. Krv je curila", rekla je u jednom trenutku Dajana.

Povratkom u London zatražila je pomoć stručnjaka, a jedino rešenje svog problema dobila je u obliku valijuma.

"Vilijam je začet u oktobru, to mi je zaokupilo misli i razveselilo sve oko mene. Bila je to teška trudnoća, povraćala sam gotovo stalno. Bilo mi je teško, a svi su celo vreme žalili Čarlsa i govorili kako mu je teško sa mnom. Porođaj je bio jako težak, a kad je kraljica došla u bolnicu da me poseti, gledajući Vilijama rekla je: Hvala Bogu da nema uši na oca. Kada sam došla kući, pala sam u postporođajnu depresiju. Ako se Čarls ne bi pojavio kući u vreme kad je rekao da će doći, imala sam samo crne misli na umu. Suze, panika, suze i tako redom. Na dan Vilijamovog krštenja ja sam bila sasvim nebitna, kao da nisam bila tamo. Niko nije obraćao pažnju na mene, u jednom trenutku i Vilijam je počeo jako da plače, baš kao da oseća da sam loše", rekla je Dajana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs