Ponovo srećan u ljubavi

Nova devojka Ace Lukasa: Pevač se ne odvaja od Branislave! (FOTO)

Pevač je otkrio da je srećan u svojoj vezi i da konačno nakon određnog vremena sve funkcioniše baš onako kako treba
Celebrities
12:40h Autor:
Nova devojka Ace Lukasa: Pevač se ne odvaja od Branislave! (FOTO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Nakon mnogobrojnih spekulacija koje su pratile njegov razvod sa Sonjom Vuksanović, Aca Lukas uživa u novoj ljubavi, a veza sa Branislavom postaje sve ozbiljnija, piše Glossy.

Kraj trećeg braka Ace Lukasa: Sonja u čudu šta sve pevač traži od nje!

Nakon vesti da je započeo ljubavnu vezu sa Branislavom, sve oči su uprte u novi par na estradnom nebu. Kako su se nedavno pojavili na koncertu Jelene Karleuše, Aca Lukas je otkrio da je srećan u svojoj vezi i da konačno nakon određnog vremena sve funkcioniše baš onako kako treba.

Ipak, ono što poznati pevač tada nije otkrio jeste činjenica da je njegova ljubav sa Branislavom toliko jaka da se par nedavno odličio da svoju vezu postavi na viši nivo.

Sonja Vuksanović prekinula ćutanje: Oglasila se nakon razvoda od Ace Lukasa! (FOTO)

Naime, poznati pevač je nedavno svoju novu devojku odveo na nastup u Austriju, a njihovo prvo zajedničko putovanje obeležio je smeh i dobar provod.

Pored toga što se vrlo brzo uklopila u njegovo društvo, Branislava i Aca su tokom ovog putovanja ipak odvojili vreme za sebe. Njihove romantične fotografije oduševile su njegove fanove.

Zagrljeni i srećni, Aca Lukas i Branislava su osmesima pokazali ono što ne mogu rečima, a poznati pevač je ovu fotografiju prokomentarisao kratko i jasno: "Ljubav!"

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs