Dobro zataškani skandali

Šokantni podaci: Džon Kenedi bio nezasit u krevetu i u gepeku dovodio devojke za seks

Za tri godine na mestu predsednika SAD uzdrmao je svet više nego bilo koji drugi političar u istoriji, a njegovim seksualnim aferama se ne zna tačan broj, budući da zbog njih nije osećao krivicu, jer ga je bolela glava ako makar jednom dnevno nema seks
Celebrities
14:08h
Šokantni podaci: Džon Kenedi bio nezasit u krevetu i u gepeku dovodio devojke za seks

Tog 22. novembra 1963. godine u Dalasu paralizovana je bila čitava Amerika, a šokirana planeta zanemela od straha. Nakon ubistva Džona Kenedija (John Keneddy) mnoge stvari su ostale pod velom tajne, ali ne samo motiv atentata već i privatan život namlađeg predsednika SAD. Da je bio neverovatan ženskaroš znalo se još tih pedesetih kada je otkriveno da je često igrao vruće igrice sa Merilin Monro (Marylin Monroe). Ali, mnogi detalji Džonovog seksualnog života razotkriveni su tek nakon njegove smrti.

Književnica Sara Bredford, autorka dela “Američka kraljica: život Žaklin Kenedi Onazis”, u svojoj knjizi navodi da je Džon Kenedi bio nepopravljivi ženskaroš, a da je svoj nezasiti seksualni nagon upražnjavao u svim mogućim prilikama, čak i sa prostitutkama.

Knjiga, koja će se u prodaji naći 31. oktobra baš na pedesetogodišnjicu ubistva Kenedija, baca novo svetlo na bračni život Džeki i Džona Kenedija, koji nije mogao da se odrekne svojih seksualnih navika niti je zbog njih osećao grižu savesti.

Iako je bio dobar otac i suprug šokantne detalje potkrepljuju i dosijei tajne službe u kojima su opisani predsednikovi vanbračni “izleti”. Tu se navodi da su agenti znali da mu dovode stažistkinje sa kojima je priređivao zabave u Beloj kući, a jedna od njih je priznala da su je prokrijumčarili u gepeku automobila. U dosijeima se navodi da se predsednik povremeno upuštao u grupni seks sa više devojaka, te da je jednoj dvadesetogodišnjakinji oduzeo nevinost na bračnom krevetu kada Džeki nije bila u blizini.

Na pitanje prijatelja zbog čega sve to radi, Kenedi je svojevremeno odgovorio:

“To je jače od mene. Dobijem glavobolju ako nemam seks barem jednom dnevno”.

Ipak i pored silnih afera Džon je uvek tvrdio da je jedina žena do koje mu je stalo Džeki.

“Jako je volim i za nju bih sve uradio. Nisam je izneverio, jer je u svemu stavljam na prvo mesto”, rekao je jednoj prilikom njenoj sestri, Li Radzvil.

Međutim, brojna istraživanja pokazuju da voljena Džeki svom suprugu nije ostala dužna i da ga je varala sa njegovim rođenim bratom Robertom Kenedijem. Zapravo, mnogi podaci do kojih su došle tajne službe pokazju da je tadašnja Bela kuća više ličila na bordel nego predsedničku palatu. Naime, nikada prežaljeni američki predsednik je imao seks sa svim ženama koje su sa njim delile krov nad glavom, uključujući i ženu njegovog brata.

Budući da se nije znalo ko kada i kome uskače u postelju, nije ni čudo što se niko nije bunio i što su svi ostali skupa dok ih nesreća nije rastavila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs