Otvoreno progovorio

Čim je čuo od čega boluje, hteo da se ubije: Jedna stvar sprečila Čarlija Šina da to uradi! (FOTO)

Na dan kad mi je dijagnostikovan HIV, hteo sam da se ubijem. Ona je bila tamo i nikad ne bih to uradio pred njom ili je ostavio da me nađe i čisti sav taj nered, bio je iskren slavni glumac
Celebrities
03:00h Autor:
Čim je čuo od čega boluje, hteo da se ubije: Jedna stvar sprečila Čarlija Šina da to uradi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čarli Šin (51) je pre nešto više od godinu dana otkrio da je HIV pozitivan, a sada je progovorio o tome kako se osećao kada je saznao za bolest.

"Na dan kad mi je dijagnostikovan HIV, hteo sam da se ubijem. Moja mama bila je tamo i nikad ne bih to uradio pred njom ili je ostavio da me nađe i čisti sav taj nered", priznao je glumac u intervjuu za "Good Morning America" i dodao kako oseća da nosi teret za dosta ljudi koji pate od iste stvari.

Transseksualci, prostitutke, orgije: Najveći seks skandali poznatih! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šin, koji navodno učestvuje u istraživanju novog leka, smatra da smo svi mi samo skup dobrih i loših iskustava.

"Ne radi se o nekom užasnom koktelu koji dovodi do previše neželjenih simptoma koji te iscrpe fizički i psihički. Uzima se jednom nedeljno i nema simptoma", objasnio je Šin.

Nisu umrli, još su među nama: Poznate ličnosti koje su lažirale smrt? (FOTO)

Inače, bolest ga nije zaustavila, pa i dalje "baca" komentare u svom stilu, a poslednji na njegovom "tapetu" našao se Donald Tramp.

"Dragi Bože, neka Tramp bude sledeći", oprostio se glumac od, za zvezde "pogubne" 2016. godine na svom Tviteru te dodao emotikon koji prikazuje srednji prst. Njegov "crni humor" mnogi komentatori su osudili.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs