Može li ga iko nadmašiti?

Džek Nikolson imao 5.000 ljubavnica!

U biografiji o slavnom glumcu iznešeni su brojni vrući detalji iz života 76-godišnje filmske zvezde i haremu žena sa kojima je spavao
Celebrities
14:58h
Džek Nikolson imao 5.000 ljubavnica!
Foto: Reuters

Šokanta strana života proslavljenog glumca Džeka Nikolsona (Jack Nicholson) nije samo njegova višegodišnja zavisnost od apsolutno svih vrsta droge koje postoje, već i činjenica da je spavao sa 5.000 žena. Upravo taj podatak stoji u biografiji o američkoj filmskoj legendi, koju potpisuje Mark Eliot.

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol. Ali, pored izražene seksualnosti i uloge večitog ženskaroša, Nikolson je plaćao veliki ceh svom drugom poroku, koji ga je umalo odveo u smrt. Kokain i marihuanu je koristio na dnevnom nivou, a po sopstvenom priznanju nekada je toliko mešao droge da mu se jednom učinilo da je video Boga.

Potresne situacije koje su ga zadesile u privatnom životu, nakon što mu je nekoliko bliskih prijatelja umrlo od droge, nateralo je Džeka da raskrsti sa opijatima i završi sa barem jednom od svojih zavisnosti. Međutim, usledile su druge strasti, kojima nije mogao da se odupre - žene i seks.

Iako je imao bogatu flimsku karijeru, Džek Nikolsonu je izmakla uloga u kultnom filmu, koji je dugo bio prvi na mnogim listama kao najbolji film svih vremena. Naime, uloga Majkla Korleonea najpre je ponuđena Nikolsonu, ali je on odbio da igra u drugom nastavku "Kuma". Ovakva odluka je išla u prilog Al Paćinu (Al Pacino), koji je napravio idelan potez prihvativši glavnu ulogu ovog legendarnog serijala. Džek Nikolson je kasnije priznao da je znao kako će "Kum" biti pravi biser filmske industrije, ali je smatrao da Indijance treba da glume Indijanci, a Italijane Italijani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs