Tamna strana slave

Radikalni preobražaji: Svetske zvezde koje su pobedile poroke

Dru Barimor je sa 13 godina počela da konzumira teške droge, Robert Dauni Džunior je marihuanu probao već sa 6 godina, dok je zvezda Harija Potera, Danijel Redklif postao alkoholičar pre osamnaeste
Celebrities 22.09.2013. - 19:35h
Foto: Reuters

Velika zarada često u svetu bogatih i slavnih ide zajedno sa zavisnošću, a mnoge svetske zvezde su završile život prerano zbog odavanja porocima. Evo i nekih slavnih imena Holivuda koja su izašli kao pobednici iz bitke sa drogama i alkoholom.

 

Andželina Žoli

 

Zgodna glumica je u intervjuu 1998. godine priznala da je koristila kokain, heroin, ekstazi i LSD. Nakon lečenja, Anđelina je godinama tvrdila da je čista, ali je januara 2011. godine Žolijeva ponovo bila na rehabilitaciji. Ispostavilo se da u pitanju nije bila zavisnost, već fizička iscrpljenost nakon snimanja filma „Turista”.

 

 

Dru Barimor

 

Simpatična glumica koja je sa sedam godina bila zvezda Spilbergovog filma „E.T.” veoma rano je počela da koristi opijate. Već u jedanaestoj godini je pila alkohol, a sa 13 je počela da konzumira teže droge. Nakon višestruke posete rehabilitacionim centrima, uspela je da ostavi stare navike za sobom.

 

Robert Dauni Džunior

 

Dauni Džunior je marihuanu probao već sa šest godina, a sa 22 je imao ozbiljan problem sa zavisnošću. Zbog droge je nekoliko puta bio u zatvoru, zbog čega je propustio mnoge velike uloge. Između 1996. i 2001. godine glumac se nekoliko puta prijavljivao na rehabilitaciju, a od 2002. godine je čist.

 

Danijel Redklif

 

Zvezda filmova o Hariju Poteru Danijel Retklif nedavno je priznao da je kao mlađi imao probleme sa alkoholom, koji su ga naterali da se prijavi na rehabilitaciju. On je izjavio da se do osamnaeste godine svakodnevno opijao i dodao da je srećan što njegova loša navika nije zabeležena ni na jednoj fotografiji.

 

 

Britni Spirs

 

Put Britni Spirs od Diznijevog lica do internacionalne zvezde stavio je ovu pevačicu u centar pažnje medija, ali i u položaj zahvaljujući kome je lako mogla da dođe do alkohola i droge. Ona se nekoliko puta prijavljivala na rehabilitaciju, a nakon izlaska sa klinike „Promises” prestala je sa lošim navikama i posvetila se ponovno velikoj karijeri.

 

Lili Alen

 

Pre nego što je upoznala supruga Sema Kupera, Lili je bila alkoholičar, pa je hranu često zamenjivala vinom i pivom. Sada je već neko vreme trezna, a žaljenje zbog smrti koleginice Ejmi Vajnhaus izrazila je na Tviteru. „To je više nego tužno. Bila je tako izgubljena duša. Neka počiva u miru”, napisala je Lili.

 

Robin Vilijams

 

Teško je poverovati da je zvezda filma „Gospođa Dautfajer” nekada bio težak zavisnik od narkotika. Na početku karijere on je koristio kokain i eksperimentisao sa drugim drogama. Tek nakon smrti kolege komičara Džona Belušija, koji je preminuo od akutnog trovanja kokainom i heroinom, Vilijams se osvestio i prijavio u rehabilitacioni centar.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs