Drama trulih bogataša

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Džejms Stant, koji je s Petrom Eklston u braku pet godina, tvrdi da je žrtva lopova koji su godinama radili u njegovoj kompaniji i koji su iskoristili njegovo poverenje
Celebrities
15:34h Autor:
Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zet Bernija i Slavice Eklston je pod policijskom istragom zbog sumnje da je preko kompanije Stunt & Co prao novac, piše Daily Mail.

Međutim, Džejms Stant, koji je s Petrom Eklston u braku pet godina, tvrdi da je žrtva lopova koji su godinama radili u njegovoj kompaniji i koji su iskoristili njegovo poverenje. Kako bi rešio ovu poslovnu krizu Stant je najavio put u London iz Los Anđelesa gde godinama živi sa svojom porodicom. Do sada je uhapšeno 12 ljudi među kojima i dve žene od 23 i 56 godina. Stantov portparol u njegovo ime je poručio da je šokiran istragom i hapšenjima.

Seksi baka (58) u šetnji sa unukama: Slavica Eklston ukrala ćerkama pažnju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"S vlastima je u potpunosti spreman da sarađuje ako to zatraže", poručio je portparol.

Raskošan život Petre i Džejmsa je godinama pod budnim okom javnosti, a navodno čak ni sam Berni nije znao čime mu se zet bavi. Daily Mail piše da Stant ima udele u likovnoj umetnosti, investicionim fondovima i zlatu. Poznat je po svojim luksuznim automobilima i personalizovanim registarskim tablicama.

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sve ovo dogodilo se samo par dana nakon što je Džejmsov brat, Li Stant, pronađen mrtav u njihovoj roditeljskoj kući u Sariju. Iako se sumnja na ubistvo, Džejms tvrdi da je Li uzimao lekove za anksioznost i da je preminuo u snu.Džejms i Petra imali su 2011. godine raskošnu svadbenu proslavu vrednu 12 miliona funti.

Ćerka Slavice Eklston potpuno neprepoznatljiva: Od prirodne lepotice do plastične lutke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs