Šta uradi od sebe?

Ćerka Slavice Eklston potpuno neprepoznatljiva: Od prirodne lepotice do plastične lutke! (FOTO)

Drastičnu promenu su svi primetili kada je na svom Instagram profilu njena sestra Tamara postavila fotografije njih dve iz noćnog provoda
Star look
08:30h Autor:
Ćerka Slavice Eklston potpuno neprepoznatljiva: Od prirodne lepotice do plastične lutke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ne kaže se za džabe da "pare ljude kvare", pogotovo u svetu poznatih. Poslednji primer za to je Petra Stant (27), mlađa ćerka Bernija i Slavice Eklston.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Majka troje dece oduvek je privlačila pažnju što zbog slavnog oca, što zbog svoje lepote. Mnogi su upoređivali nju i stariju sestru Tamaru, naglašavajući njen bolji izgled, mada je oduvek bila povučenija od sestre. Međutim, to njoj nije bilo dovoljno, već je odlučila da se podvrgne estetskim zahvatima.

Seksi baka (58) u šetnji sa unukama: Slavica Eklston ukrala ćerkama pažnju! (FOTO)

Naime, slavna plavuša je povećala svoja usta i to poprilično. Drastičnu promenu su svi primetili kada je na svom Instagram profilu njena sestra postavila fotografije njih dve iz noćnog provoda. Osim većih usana, Petra je odlučila i da izblajha kosu, zbog čega je postala prava "plastična" lutka.

"Nove usne? O, ne", "Šta je to Petra uradila?", "Lepa je, zašto je to morala sebi da uradi?" samo su neka od pitanja koje su postavili Tamarini pratioci na Instagramu.

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs