Divna čestitka

Oglasio se Novak Đoković: Šampionska poruka našim olimpijcima! (FOTO)

Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove, napisao je između ostalog najbolji srpski i svetski teniser
Celebrities
19:02h Autor:
Oglasio se Novak Đoković: Šampionska poruka našim olimpijcima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako na upravo završenim Olimpijskim igrama u Riju izostao uspeh Novaka Đokovića , najbolji teniser je sve vreme nastavio da prati borbe naših sportista. Na svom Fejsbuk profilu napisao je poruku kojom je jasno pokazao koliko se divi svojim kolegama.

"Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove. Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali. Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima! Čestitam i veliko BRAVO Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima!"

Naši sjajni olimpijci, ponos Srbije: Ovo su sve medalje osvojene u Riju! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs