Rio de Žaneiro

Novak Đoković ispao sa Olimpijskih igara: Slomljen zbog poraza, plakao kao kiša! (FOTO)

Naravno da je ovo jako težak poraz, ako ne i najteži u mojoj karijeri, rekao je teniser posle meča
Vesti
06:10h Autor:
Novak Đoković ispao sa Olimpijskih igara: Slomljen zbog poraza, plakao kao kiša! (FOTO)
Foto: Reuters

Najbolji srpski teniser Novak Đoković čestitao je argentinskom teniseru Huanu Martinu Del Potru, od kojeg je izgubio na početku olimpijskog turnira, na izvanrednom nastupu i pobedi, dodavši istovremeno da je za njega to možda i najteži poraz u karijeri.

"Sve čestitke Delpu. Sjajan momak, još bolji teniser. Imao je mnogo poteškoća sa povredama godinama, sigurno je nedostajao tenisu, jer videli ste šta može da odigra, pogotovu sa te forhend strane. Igrao je bolje u presudnim momentima. Sve što mi preostaje je da mu skinem kapu i čestitam na izvanrednom nastupu. Naravno da je ovo jako težak poraz, ako ne i najteži u mojoj karijeri", rekao je Đoković posle meča.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Đoković se izvinio svima koji su verovali u njega što ih je izneverio.

"To je sport, idemo dalje. Neću da zvučim kao da kukam. Ceo život, sve što sam postigao u karijeri su mi podarili Bog i život i ja sam izuzetno zahvalan na tome. To je nešto neverovatno što sam doživeo do sada u karijeri. Ove Igre su bile tako željno iščekivane, nisam mogao da pružim svoj maksimum i prikažem svoj tenis. Ne tražim izgovor, ali eto. Tužno je na ovaj način završiti", zaljučio je Đoković, navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

Đoković je izgubio od Del Potra rezultatom 7:6, 7:6.

Takmičenje nastavlja u dublu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs