Kraljica nezadovoljna

Laži, spletke i ucene: Svi šokantni detalji iz života Kejt Midlton!

Kraljica Elizabeta se trudi da Kejt Midlton ostane prizemna i da uprkos slavi ispoštuje obaveze jedne vojvotkinje
Celebrities
15:48h Autor:
Foto: Profimedia

Znamo je kao smernu i savršenu vojvotkinju od Kembridža. Kejt Midlton je u javnosti predstavljena kao princeza koja živi svoj bajkoviti život.

 

Međutim iza te savršene fasade kriju se spletke, laži i ucene, prenosi Radar online.

 

1. Kejt u toplesu

 

Vilijam i Kejt su 2012. godine bili na letovanju. Tom prilikom je vojvotkinja fotografisana kako se ponosno šeta u toplesu. Za manje od sat vremena fotografije golišave Kejt preplavile su svet. Kraljica Elizabeta je navodno bila "zgrožena" nametljivim paparacima i njihovom nepoštovanju privatnosti. Međutim, istina je da je Elizabeta bila više nego nezadovoljna slobodnim ponašanjem mlade vojvotkinje koja se drznula da se skine u toples i prošeta plažom.

 

2. Gola guza slavne vojvotkinje

 

Samo što se smirila prašina oko fotografija golih grudi Kejt Midlton, uskoro su pristigle i fotografije na kojima se vidi njena gola zadnjica.

 

Naime, tokom jedne službene posete, Princ Vilijam i Kejt Midlton su šetali kada je vetar podigao suknju mlade vojvotkinje i otkrio golu pozadinu i oskudan donji veš.

 

Kraljica Elizabeta je tada "nametnula" sopstvenog krojača vojvotkinji kako bi sprečila slične situacije u budućnosti.

 

Javnost napada Kejt Midlton i princa Vilijama: Ovo je nedopustivo! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Rasipna Kejt

 

Bakingemska palata i cela Britanija bili su u šoku kada je otkriveno da Kejt voli da troškari državni novac. Vojvotkinja je za uređenje svog doma potrošila 5.9 miliona dolara.

 

4. Nezadovoljna poklonom

 

Kraljica je poklonima mladom paru seosko imanje Anmer Hal, ali su oni potrošili 2 miliona dolara na krečenje, plus 79.000 dolara na pomeranje teniskog terena za celih 500 metara.

 

5. Nije zvučala kraljevski

 

Pre udaje za budućeg kralja Engleske, Kejt Midlton je platila časove privatnom profesoru kako bi je naučio da se izražava kao plemkinja, i da svoj akcenat prilagodi društvu u koje će doći.

 

Britanija u neverici: Kejt Midlton neće doći na venčanje svoje sestre?

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Neplanirani troškovi

 

Kraljica neprestano zamera Vilijamu i Kejt što su za vožnju od 45 minuta unajmili helikopter koji košta 6.5 hiljada dolara, kako bi se prebacili na svoje seosko imanje. Tih neplaniranih troškova ima sve više, a dvor to ne želi da toleriše.

 

7. Vojvotkinja koja ne radi mnogo

 

Javnost često zamera Kejt što zanemaruje svoje družnosti i što se veoma retko pojavljuje na društvenim okupljanjima. Nazivaju je i vojvotkinja koja ne radi mnogo. Posle porodiljskog bolovanja Kejt je imala ukupno 62 službena pojavljivanja, dok je Kraljica imala oko 340 pojavljivanja.

 

8. Kraljica se trudi da vojvotkinja ne "poleti"

 

Elizabeta je ustanovila nova pravila za Kejt Midlton. Vojvotkinja mora svaki put, i privatno i službeno, da se pokloni "princezama po krvi", tj. Princezi Judžin i Princezi Beatis, a to pravilo ne važi samo u prilikama kada je Vilijam prisutan tokom njihovog susreta.

 

Kejt Midlton izbrisana iz kraljevske porodice: Fanovi šokirani, Bakingemska palata priznala!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...