Nadmudrila ih

Rešila je da ih uništi: Ušla im u kuću i sad ne mogu da je izbace! (FOTO)

Kada je videla koliko para imaju, iskoristila je njihovu najslabiju kariku i tako se uvukla u porodicu
Celebrities
13:18h Autor:
Rešila je da ih uništi: Ušla im u kuću i sad ne mogu da je izbace! (FOTO)
Foto: Profimedia

Blek Čajna je devojka koja se predstavlja kao model, devojka iz spotova i poslovna žena, ali zapravo je samo još jedna anonimna devojka koja po svaku cenu želi da se dočepa novca i slave.

Ipak, ova zvezda žute štampe dobila je vojsku obožavatelja zahvaljujući činjenici da jen nadmudrila Kardašijanove tako što se uvuklau njihovu porodicu i sebi osigurala dobru zaradu.

Poznato je da se piše scenario za svaku epizodu ovog poznatog rijalitija, ali ovakav zaplet niko nije mogao da zamisli.

Šok za porodicu Kardašijan: Buduća snajka trudna! (FOTO)

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on Mar 18, 2016 at 1:50pm PDT

Blek Čajna, pravim imenom Angela Rene Vajt, je prvo bila dobra prijateljica Kim Kardašijan i pojavila se u prvim epizodama ovog rijalitija. Zatim je od 2011. do 2014. godine bila u vezi s reperom Tajgom, sa kojim ima sina Kinga.

Nakon raskida sa Čajnom, Tajga je počeo da se zabavlja sa 17-godišnjom polusestrom Kim Kardašijan, Kajli Džener, a o njihovoj ljubavi pisalo se svaki dan.

Na taj udarac Čajna je odgovorila još jačim udarcem - uhvatila je najslabiju kariku Kardašijanovih, mlađeg sina Roberta, koji je pre par godina pao u duboku depresiju te zbog toga nije snimao nove epizode rijalitija Kardašijanovi.

Njihova veza je porodicu ostavila u šoku, ali mama Kris svom jedinom sinu i njegovoj novoj devojci je kupila raskošnu vilu kako bi imali gde da žive.

Ona je majstor transformacije: Kim Kardašijan se prepolovila! (FOTO)

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on Mar 16, 2016 at 5:52pm PDT

Samo nekoliko meseci nakon prvog poljupca, Čajna je zatrudnela s Robom, a par je najavio i raskošno venčanje koje će, pretpostavlja se, platiti Kardašijanovi.

Kako bi do kraja dotukla i uništila Kardašijanove, Čajna je već objavila kako će uzeti prezime Kardašijan, a patentirala je ime i prezime svoje buduće kćerke Angele Rene Kardašijan i svima dala do znanja da će na njemu graditi svoj modni brand.

Da li smo spomenuli da je njena najbolja prijateljica Amber Rouz, bivša devojka Kanje Vesta koji je oženjen sa Kim?

Plastika na sve strane

Ovoj 29-godišnjoj "preduzetnici", ulazak u kuću Kardašijanovih omogućile su i bujne obline, po koje je, naravno, otišla kod plastičnog hirurga. Starleta je doterala nos i obraze, a njena bujna kosa zapravo su samo umeci.

Ne može da skine kilograme, finansijski propada, muž je napušta: Ova godina je pogubna za nju!(FOTO)

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on Feb 7, 2016 at 9:46pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs