Njena srodna duša

Najveća ljubav princeze Dajane: Batler otkrio nove detalje iz života nesrećne lejdi!

Iako se sumnjalo na ljubavnu vezu između Dodija Al Fajeda i Dajane, batler tvrdi da su to pusta nagađanja
Celebrities
17:50h Autor:
Najveća ljubav princeze Dajane: Batler otkrio nove detalje iz života nesrećne lejdi!
Foto: Profimedia

Prošlo je 19 godina od tragičnog 31. avgusta 1997. kada je princeza Dajana preminula u saobraćajnoj nesreću u pariskom tunelu Pont de l'Alma. Te kobne noći u automobilu su se nalazili njen ljubavnik, filmski producent Dodi Al Fajed i telohranitelj Trevor Riz-Džoun.

Dajanin batler i višegodišnji prijatelj Pol Barel otkrio je detalje svog poslednjeg razgovora s velškom princezom. Kaže da je Lejdi Di pre odlaska u Pariz delovala nesrećno i zabrinuto, i da je bila okružena samoćom i očajem.Upitala je Barela hoće li biti tamo kada se vrati, a njega je posebno zabrinuo Dajanin bezvoljan ton glasa, koji je upućivao na probleme u porodici.

Slavni glumac o princezi Dajani: Te noći bio sam njen princ na belom konju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mogao sam da je spasem!

Iako se sumnjalo na ljubavnu vezu između Dodija i Dajane, batler tvrdi da su to pusta nagađanja, kako stoji i u njegovoj knjizi "The Way We Are".

"Prava ljubav njenog života, njena srodna duša, bio je kardiohirurg Haznet Kan. Upoznala ga je tokom posete poznaniku u londonskoj bolnici Rojal Brompton. Naime, vrata lifta su se zatvarala, neko ih je zaustavio i tada je ugledala Kana i rekla da je on taj", kaže Barel za ABC.

Ironično je da je upravo ovaj kardiohirurg mogao da joj pomogne. Batler prepričava da su se čuli nekoliko dana nakon tragičnog događaja, a da je Kan bio očajan. Voleo bi da je imao šansu da pomogne Lejdi Di i da je operiše, budući da je uzrok smrti bilo puknuta aorta. Barel tvrdi da ga je Kan nazvao i uznemireno vikao: "Mogao sam da je spasem!"

Beskrupulozni ljubavnik princeze Dajane: Prodaje njenu intimu!

Nagađanja oko uzroka nesreće

I dalje postoje nagađanja oko stvarnog uzroka smrti Dajane i ostalih osoba u autu. Jedini preživeli je telohranitelj Trevor Riz-Džouns. I dok jedni za smrt krive paparace koji su pratili vozilo, drugi spominju alkoholisano stanje vozača Pola.

Brojni dokumentarci detaljno razrađuju temu događaja, a nagađaju da je za parisku tragediju kriva i kraljevska porodica. Pre svega jer je Lejdi Di posedovala tajne informacije koje bi ugrozile porodicu, a navodno nisu podržavali ni njene veze s osobama islamske veroispovesti.

Princeza Dajana pamti se kao velika dobročiniteljka i pacifistkinja. Britanska i svetska javnost izuzetno su je voleli. U trenutku smrti imala je 36 godina.

Pukla bruka Spenserovih: Potpuno zapušten grob lejdi Dajane na porodičnom imanju! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs