Izgled

Ne vežba, jede šta hoće: Ovoj glumici (33) zavidi Holivud! (FOTO)

Tridesettrogodišnja glumica tako ima pune ruke posla, jer osim što glumi FBI agenta osumnjičenu za teroristički napad u "Quanticu", pojaviće se i u filmu "Baywatch"
Celebrities
23:04h Autor:
Ne vežba, jede šta hoće: Ovoj glumici (33) zavidi Holivud! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia

Bivša Mis sveta, indijska glumica Prijanka Čopra bila je jedna od najlepših zvezda na tradicionalnoj večeri u Beloj kući i plenila je pažnju u izazovnoj crnoj haljini.

Lepa glumica, koja je trenutno zvezda serije "Quantico", još je jednom nadmašila mnoge slavne gošće svojom lepotom. Nedavno je nosila belo odelo na gala večeri časopisa Time, a sada je zasijala u svečanoj crnoj haljini i opet se odlučila za izraženi dekolte.

Crna haljina Zuhaira Murada u donjem delu sašivena je od volana i šljokica koji su laskali vitkoj glumičinoj liniji. U glamuroznoj haljini koja je bila pun pogodak nekadašnja misica nije preterivala sa šminkom i samo je naglasila pune usne ružem boje kože.

Ima 33 godine i nijednu boru: Ovo je njen ritual broj 1 za lepotu!

Na Instagramu se pohvalila da joj je bila čast da upozna Mišel i Baraka Obamu kao i da se raduje što će učestvovati u njihovom programu za obrazovanje dece.

Tridesettrogodišnja glumica tako ima pune ruke posla, jer osim što glumi FBI agenta osumnjičenu za teroristički napad u "Quanticu", pojaviće se i u filmu "Baywatch". Tome se raduju mnogi njeni obožavatelji jer će je videti u kupaćem kostimu, a ova lepotica tvrdi da za svoju liniju može zahvaliti genetici.

Kako je nedavno otkrila za US Weekley, ne pazi previše na ishranu a i ne vežba redovno, čak jede i brzu hranu iako zna da je nezdrava:

"Blagoslovljena sam dobrim indijskim genima i nisu mi potrebni treninzi. Koleginica sa kojom radim na "Baywatchu", Keli Rorbah, uverava me da zajedno vežbamo svako jutro, ali ja uvek molim za još pola sata spavanja ili izmišljam izgovore poput bolova u stomaku, samo da ne bih vežbala."

Dobra genetika ili skupi preparati: Ova žena ima kosu za medalju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs