Lucero Hogaza Leon

Obožavali smo ovu glumicu španskih serija: Nakon 20 godina, ona i dalje izgleda fenomenalno! (FOTO)

Gledali smo je u sapunici "Ljubavne veze", gde je glumila čak tri uloge, tj. tri sestre. Danas ona izgleda čak bolje nego pre dvadeset godina
Star look
21:38h Autor:
Obožavali smo ovu glumicu španskih serija: Nakon 20 godina, ona i dalje izgleda fenomenalno! (FOTO)
Foto: Prinstscreen/ Instagram/lucerohogaza

Devedesete su bile godine kada smo obožavali sapunice, a naročito glavne glumce iz tih španskih serija. Osim Esmeralde, Marisol i Rose Salvaje mnogima su u sećanju ostale tri blizankinje iz serije "Ljubavne veze" odnosno "Lazos de Amor", koje su fizički identične, ali njihove ličnosti ne mogu biti različitije.

Sve tri sestre, Maríju Fernandu, Maríju Paulu i Maríju Guadalupe glumila je ista glumica, Lucero Hogaza Leon.

Serija prati tri sestre od njihovog rođenja, od kojih je jedna slepa, druga je naivna, a treća je zla. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj su im poginuli roditelji, Maria Guadalupe odrasta odvojeno od sestara, ali život ih u jednom trenutku ponovo spoji.

Esmeralda nakon 18 godina: Ovako meksička miljenica izgleda danas! (FOTO)

Posebnu pažnju izazvao je završetak serije, koja nije imala srećan kraj za razliku od dotadašnjih sapunica, naprotiv nakon poslednje epizode vodile su se žestoke rasprave o tome koja je sestra zaista ubijena.

Lucero danas ima 46 godina, a nije se mnogo promenila u proteklih 20-ak godina, koliko je prošlo od završetka snimanja ove sapunice.

Latino ljubavnik iz snova: Ovako danas izgleda Fernando Kolunga (49)! (FOTO)

Osim glumom, bavila se i pevanjem pa je tako otpevala i naslovnu pesmu za seriju "Ljubavne veze". Poslednja sapunica u kojoj je glumila bila je "Por Ella Soy Eva" 2012. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs