Iskrena, kao i uvek

Plakala sam ceo dan: Adel otkrila šta ju je ostavilo u suzama! (FOTO, VIDEO)

Izvinjavam se, ali ja tako ne mogu da radim. Ako možemo da počnemo iz početka, u redu, u suprotnom, doviđenja, izričita je pevačica
Celebrities
04:02h Autor:
Plakala sam ceo dan: Adel otkrila šta ju je ostavilo u suzama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Slavna britanska pevačica Adel otkrila je da je toliko bila razočarana nakon nastupa na dodeli muzičkih Gremi nagrada da je preplakala ceo dan.

"Plakala sam skoro ceo dan", priznala je jedna od najaktuelnijih i najuspešnijih pevačica današnjice, koja je razočarala sve svojim ovim svojim nastupom.

Naime, tokom njenog nastupa je došlo do tehničkih problema zbog kojih je Adel zvučala kao da falšira. Zbog toga je pevačica fantastičnih glasovnih mogućnosti otkrila da do sada nikada nije bila nervoznija pre nastupa uživo.

Mršaviji izgled pomoću garderobe: Adel pokazala kako da stanjite struk! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

"Mada, mislim da ne može da bude gore od nastupa na Gremiju. Tako da mislim da sam sada bolje. Sve što se desi, treba samo otresti kao prašinu sa kaputa", rekla je Adel.

"Ukoliko sledeći put bude bilo kakvih tehničkih problema, prekinuću nastup. Izvinjavam se, ali ja tako ne mogu da radim. Ako možemo da počnemo iz početka, u redu, u suprotnom, doviđenja", izričita je pevačica.

Celo veče u ponedeljak u Los Anđelesu prošlo je u znaku fijaska - osim Adelinog "falširanja", i Tejlor Svift je omašila jedan ton zbog kojeg se rasplakala, Džastin Biber je totalno omašio tonalitet tokom svog nastupa, a Rijana je u poslednjem trenutku otkazala nastup zbog navodne preporuke lekara.

Duga providna haljina i patike: Da li je ovo modni promašaj veka? (FOTO)

Ali najviše gledalaca muzičkog spektakla je ipak ostalo razočarano lošim izvođenjem pesme "All I Ask" slavne Adel. Pogledajte kako je to zvučalo:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs