Svi smo uz njega

Najteža bitka Dragana Nikolića: Lekari se bore za njegov život

Njegova supruga Milena Dravić veoma je zabrinuta, ali je optimizam ne napušta, pa i dalje veruje da će se čuveni Prle i ovoga puta izvući
Celebrities
20:06h Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Glumac Dragan Gaga Nikolić (72) juče ujutru hitno je prebačen iz Urgentnog centra na Vojnomedicinsku akademiju zbog narušenog zdravstvenog stanja.

 

Lekari, kako saznajemo, daju sve od sebe da slavni umetnik dobije i ovu bitku za život. Dragan Nikolić smešten je na urgentno odeljenje VMA, a trenutno diše pomoću aparata. Njegova supruga Milena Dravić veoma je zabrinuta, ali je optimizam ne napušta, pa i dalje veruje da će se čuveni Prle i ovoga puta izvući.

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

 

"Draganovo stanje nije dobro, a lekari daju sve od sebe da se oporavi i da ponovo može da diše bez pomoći aparata. Prognoze nisu najbolje, ali se Nikolić već našao u sličnoj situaciji prošle godine, iz koje je izašao kao pobednik. Milena je uz njega i svakodnevno mu dolazi u posetu", priča sagovornik Kurira.

 

Glumac je tokom prošle nedelje smešten u Urgentni centar jer se nije osećao dobro. Probleme sa zdravljem ima nekoliko godina zbog komplikacija s debelim crevom i plućima. Prošle godine je nakon šestomesečnog lečenja pušten kući, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom. Dragan Nikolić ranije je izjavio da mu je supruga, pored lekara, pomogla da se izbori s nedaćama.

 

"Mnogo mi je lakše bilo da se oporavim jer je Milena bila uz mene", rekao je tada legendarni Prle.

 

Tuga Lijama Nisona ne prestaje: Ovo je najteža stvar u životu! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

Milena Dravić je krajem godine progovorila za medije o teškom periodu koji je bio iza njih, ne očekujući da se stanje njenog muža može iskomplikovati.

 

"Bila sam posvećena samo jednom - da Draganu bude bolje i da ja učinim sve koliko je u mojoj moći da mu pomognem. Da zaštitim njegov život, ali i njegovu umetnost. Zamolila sam u jednom trenutku medije da prestanu da pišu takve strašne stvari i objavljuju one strašne naslove. Dragan i ja smo ljudi istog kova. Mi nismo nikada bili zaštićeni. Nas niko i nikada nije štitio, a ja sam videla da su mnogi bili zaštićeni. I sad vidim neke za koje mogu reći da su i problematične ličnosti, a da su ipak zaštićeni. Nas dvoje smo izlazili toliko u susret ljudima. Napravili smo karijere mnogima i mislim da nismo zaslužili to što se desilo", rekla je Milena, koja se juče nije javljala na pozive.

 

Isidora Bjelica rasplakala fanove: Hvala što ste tako divni ljudi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...