Nikada prežaljena ljubav

Tuga Lijama Nisona ne prestaje: Ovo je najteža stvar u životu! (FOTO)

To je najgora stvar na svetu, koja može da se desi bilo kome. Moja žena je umrla iznenada. Ona mi je donela toliko radosti. Bila mi je sve. Tih 16 godina, koliko sam bio njen suprug, naučio sam šta je bezuslovna ljubav, priča slavni glumac
Vip priča
23:36h Autor:
Tuga Lijama Nisona ne prestaje: Ovo je najteža stvar u životu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je njegova žena Nataša Ričardson umrla pre šest godina, tokom nesreće na skijanju, Lijam Nison se još uvek nada da će jednog dana ona da pokuca na vrata njihovog doma. Tog dana, na poziv je otišao u bolnicu, gde je dovedena njegova žena. Doktori su mu rekli da njegova žena ima veliko oštećenje mozga zbog velikog otoka koji se pojavio usled udarca u stenu. Tada se suočio sa teškom odlukom da li da isključi njen aparat za održavanje života. Odlučio je da to ne uradi na kratko vreme, kako bi dozvolio porodici i prijateljima da se oproste od nje.

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kažu da je najteža stvar na svetu izgubiti nekoga koga voliš. Nekoga sa kim si ostario i koga si gledao kako raste svaki dan. Nekoga ko ti je pokazao kako se voli. To je najgora stvar na svetu, koja može da se desi bilo kome. Moja žena je umrla iznenada. Ona mi je donela toliko radosti. Bila mi je sve. Tih 16 godina, koliko sam bio njen suprug, naučio sam šta je bezuslovna ljubav. Moramo da se zaustavimo i da budemo zahvalni za našu ljubav. Jer život je veoma kratak. Provedite vreme sa svojom supružnicima. Tretirajte ih dobro. Jednog dana, kada pogledate u svoj telefon, više ih neće biti tamo. Ono što sam zaista naučio, najviše od svega, je da živim i volim svaki dan kao da je poslednji. Zato što, jednog dana, to će i biti. Iskoristite šanse i živite život. Recite onima koje volite, da ih volite svaki dan. Ne uzimajte nijedan trenutak zdravo za gotovo. Život je vredan življenja."

Mračne porodične tajne Roberta de Nira: Dok je ređao uspehe, lečio se od raka! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs